Creativity4Better Hub revine în 2022 cu The Value of Storytelling, Live la Arcub, pe 27 ianuarie

Creativity4Better Hub revine în 2022 cu The Value of Storytelling, Live la Arcub, pe 27 ianuarie

Sunt atât de multe căi către succes în marketing, însă una singură te poate duce cu siguranță la eșec: să NU AI o strategie atunci când pornești la drum. Iar strategiile grozave au un lucru în comun: o poveste memorabilă.

Dacă ai construit o poveste veritabilă în jurul brandului tău, poți câștiga mereu inimile oamenilor.

Seria de evenimente desfășurate sub umbrela IAA Creativity4Better Hub se reia în 2022.

Pentru că tuturor ne plac poveștile, care sunt fără doar și poate o manifestare a creativității, am pregătit pentru voi un eveniment special: The Value of Storytelling.

Impactul povestilor în arte precum arhitectura, muzica, filmul și fotografia, cum să-ți spui povestea mai bine și cum să o adaptezi pentru a fi înțeleasă sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vom discuta împreună pe 27 ianuarie, între 17:30 – 20:30, la Arcub, împreună cu invitații noștri: Anca Dușe (visual storyteller), Bogdan Theodor Olteanu (regizor, scenograf), Ana Coman (muzician) ) și Atilla KIM (Arhitect & Comisarul României pentru Bienala de la Veneția).

Speakeri:

Anca Dușe este visual storyteller, absolventă de Istoria și Teoria Artei, a cărei misiune personală este să aducă inspirație, culoare, dar mai ales optimism în viețile oamenilor, prin lumile în miniatură pe care le creează.

Bogdan Theodor Olteanu are 4 nominalizări la premiile GOPO, a scris și a regizat mai multe scurtmetraje, dar și două piese de teatru. Filmul său „Câteva conversații despre o fată foarte înaltă” poate fi văzut pe Netflix sau HBO Go.

Ana Coman este producătoarea emisiunii Avanpost Radio Guerrilla și a început să cânte datorită rubricii „Ana are cântec” de la Radio Guerrilla. Între timp a participat la numeroase festivaluri de muzică din toată țara și a lansat și primul album, „9 Missed Calls”.

Atilla KIM a studiat arhitectură la Univeristatea Tehnică din Cluj Napoca, a avut burse de studii în Slovacia, Statele Unite ale Americii și Olanda, este câștigătorul a nu mai puțin de 9 premii la Bienala de la București și a altor șase premii și opt nominalizări în cadrul Premiilor Ordinului Arhitecților Transilvania – BATRA.

Attila KIM a fost distins de Aspen Institute Romania pentru contribuția adusă patrimoniului cultural cu Arts and Society Leadership Award în 2016.

În plus, vom avea o expoziție a lucrarilor Ancai Dușe, iar dacă vă plac și vă inspiră, acestea pot fi și comandate/ cumpărate.

Mulțumim partenerilor care ne susțin în realizarea acestui eveniment: Philip Morris România, Kaufland, Radio Guerrilla.

Participarea la eveniment este gratuită și este permisă tuturor persoanelor care prezintă un certificat verde în ziua evenimentului. Însă locurile sunt limitate. De aceea, pentru rezervarea locurilor vă rugăm să trimiteți un mail către [email protected].

Ne vedem curând!

IAA România este cea mai vastă şi mai reprezentativă asociaţie profesională a industriei de marketing, comunicare şi media, un parteneriat strategic unic ce reprezintă interesele a peste 120 companii active în industrie: clienţi de publicitate, agenţii de publicitate şi media şi instituţii mass media. Obiectivul IAA este să transforme România într-un hub global creativ, devenind astfel busola industriei de marketing şi comunicare.

IAA România este afiliată la IAA Global cu sediul la New York şi filiale în peste 56 de țări. Pentru activitatea sa la standarde de excelență, IAA România a primit de 3 ori premiul global IAA Inspire Award - pentru cea mai activă şi creativă filială din lume.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related