IAA România și IAA Young Professionals câștigă din nou competiția globală “IAA Inspire Award”

IAA România și IAA Young Professionals câștigă din nou competiția globală “IAA Inspire Award”

Competiția globală IAA Inspire Award recunoaște meritele filialelor care au contribuit cel mai mult la îndeplinirea obiectivelor organizației. În cadrul competiției se înscriu filiale din toată lumea – în momentul de față sunt peste 40 de chaptere – și sunt jurizate de către un colectiv internațional de seniori ai asociației din toate cele cinci regiuni ale globului.

Grupul de jurați care evaluează candidaturile și acordă premiile este condus de Heather Leembruggen – Vice President & Chairman “IAA Inspire Awards” și este compus din 7 membri seniori, aleși din toate zonele geografice, toți fiind obligatoriu laureați a cel puțin un premiu IAA (acordat persoanelor, nu chapterelor) și care nu reprezintă un chapter aflat în competiție.

Anul acesta România a atras 4 premii individuale și 2 pentru chaptere, respectiv IAA România și IAA Young Professionals România.

Premiile a fost decernate la București, cu ocazia Conferinței Globale IAA – Creativity4Better, la Gala Dinner – eveniment ce a reunit reprezentanți globali ai asociației și delegați din peste 20 de țări.

Anul acesta, IAA România a câștigat din nou premiul “IAA Chapter Inspire Award” pentru cel mai bun chapter, iar IAA Young Professionals “IAA Chapter Inspire Award” pentru cel mai bun chapter YP.

Tot 2018 a adus în București premii și pentru liderii organizației românești, astfel:

– IAA Champion Award – Maria Predoiu
– IAA Young Leader – Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș
– IAA Honorary Life Member – Mihai Vârtosu

“Mă bucur că România a fost cea mai premiată țară din cadrul Galei, iar IAA Young Professionals cel mai premiat chapter prin cele 3 distinctii câștigate.

Credem cu tărie în potențialul tinerilor din Marcom-ul românesc și asta ne motivează să creăm cadrul pentru dezvoltarea lor. În ultimii 2 ani ne-am extins proiectele de succes CompetitIAA și Seara YP din București și în Cluj, aproape am dublat numărul de inițiative și am acordat o atenție mult mai mare membrilor YP prin crearea poziției de HR în board și lansarea unor programe dedicate exclusiv lor. Mulțumesc pentru implicare colegilor din asociație, premiul de cel mai bun Chaper IAA YP din lume li se datorează și felicitări Ivonei și lui Andrei pentru premiile Young Leader câștigate.

Recunoșterea internațională este o dovadă ca avem leaderi valoroși, proiecte de impact și că putem deveni un model pentru regiune.” declară Iulia Niculae-Cuciurean, Președinte IAA Young Professionals România.

 

IAA România a avut onoarea de a fi premiată în mai multe rânduri până acum, atât în 2008, când a câștigat Golden Tulip Award, în competitia IAA Chapter Excellence Award, cât și în 2016, când, alături de IAA Young Professionals a câștigat competiția globală “The IAA Inspire Award” pentru Excelență 2016.

 

“România a câștigat pentru a doua oară în ultimii 3 ani cel mai prestigios trofeu intern al IAA Global, Premiul “IAA Chapter Inspire Award”. Trofeul vine să confirme și să recunoască direcțile strategice asumate și proiectele derulate de Board împreună cu echipa executivă. Ne bucurăm că România constituie o sursă importantă de inspirație la nivel global.” a declarat Victor Dobre, Director Executiv IAA România.

“IAA România este una dintre cele mai inovatoare filiale din întreaga rețea, chapter care reflectă viziunea noastră de a sprijini industria ca busolă globală pentru comunicare și marketing. Conferința globală Creativity4Better este cea mai bună dovadă a gândirii vizionare a echipei locale, precum și a dedicării acesteia industriei.” a declarat Dagmara Szulce, Managing Director IAA Global.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related