Antreprenor în dificultate, caut finanțare - Cosmin Baiu | Evrika Publishing, 2021

Antreprenor în dificultate, caut finanțare - Cosmin Baiu | Evrika Publishing, 2021

Volumul „Antreprenor în dificultate, CAUT FINANȚARE!”, de Cosmin BAIU, un „must-have” pentru toți întreprinzătorii care se confruntă cu dificultăți în gestionarea afacerii, abordează, prin exemple practice detaliate, subiecte concrete, precum:

– Categoriile de produse financiare existente în piața financiar-bancară și modul în care acestea sunt analizate și interpretate la momentul acordării;
– Produsele financiar-bancare potrivite fiecărui tip de activitate, de la agricultură la servicii hoteliere, de la comerțul online la activitățile de construcții și producție;
– Redactarea corectă și realistă a unui plan de afaceri cu șanse de succes la contractarea unei finanțări bancare/leasing.

„Așa cum v-am obișnuit în celelalte lucrări ale mele, limbajul este accesibil oricărui antreprenor, indiferent de domeniul de activitate, ritmul este alert și captivant, iar textul abundă în exemple practice rezultate din experiența personală acumulată. Lectură plăcută și mai ales utilă!”.
Cosmin Baiu

 

Cosmin Baiu, MBA, are o experiență de peste 20 de ani în domeniul financiar-bancar, activând exclusiv în cadrul unor companii bancare de top la nivel european. A ocupat și ocupă multiple poziții de management executiv (Director Credite, Director Comercial Corporate & Retail, Director Executiv), fiind membru al mai multor Comitete de Credit.

 

Cartea a apărut la Evrika Publishing.

 

Info:

Ediția 2021, brosata
Dimensiuni: 148 x 210
160 pagini
ISBN: 978-606-94903-5-8

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related