Lowe este a doua agentie in topul creativitatii romanesti

Juriul de la Golden Drum a decis: din cele 25 agentii de publicitate din Romania care au inscris lucrari la festivalul Golden Drum, Lowe Romania este a doua cea mai creativa agentie romaneasca, dupa McCann, declarata agentia anului. In acelasi timp, Lowe Romania ocupa locul 6 in clasamenul general al festivalului.

Echipa Lowe Romania a revenit in Bucuresti victorioasa, dupa ce a adaugat in palmaresul sau un trofeu Golden Watch pentru cea mai buna campanie - DaKINO - si un trofeu Silver Drum pentru cel mai bun print din categorie - cu doua din printurile campaniei DaKINO. Din cele 20 de categorii ale festivalului, nu au fost castigate decat sapte Silver Drum, dintre care unul a mers la Lowe Romania pentru printurile Basic Instinct si Titanic.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


MullenLowe

De 29 de ani in Romania, MullenLowe este o agentie de creatie, marketing si brand strategy, care isi propune sa isi pastreze mentalitatea de creativitate antreprenoriala si spiritul dinamic. Agentia se pozitioneaza... vezi detalii »

Branduri

Sectiune



Branded


Related