Trei agentii romanesti premiate la New York Festivals

McCann Erickson, Graffiti BBDO si TBWA Merlin au castigat 4 premii la New York Festivals, trei in sectiunea Design, Print & Outdoor si unul la Radio.

Potrivit unor surse apropiate agentiei, McCann Erickson a obtinut Gold World Medal pentru "Godmother" (Maggi) in sectiunea Design, Print & Outdoor si Silver World Medal pentru "Marilyn" (Maggi) in sectiunea Radio. Graffiti a luat Gold cu campania "Dosarele istoriei", iar TBWA Merlin a castigat Silver World Medal cu lucrarea pentru PS2 "Mortile".

In concurs mai sunt nominalizate doua agentii romanesti: GAV| Scholz&Friends si Cohn & Jansen Ashley & Holmes. Reprezentantii acestora au declarat ca nu stiu inca daca au primit sau nu vreun premiu, si ca asteapta Gala de premiere de pe 14 iunie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

We are brand experience artisans Godmother inseamna pasiune. Pasiune pentru crearea unor experiente de brand pozitive, bazate pe conexiuni profunde intre brand si consumator. Ne propunem sa inspiram audientele prin... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 16 ani
Pentru "dosarele Istoriei" Meritul este DOAR (si strict numai) a lui Mihai Gongu - Senior Copywriter, Alina Zaharescu - Senior Art Director. DOAR aceasta este echipa castigatoare! si asta SI pt ca proiectul a fost inceput cu mai bine de un an in urma - cand a avut (tot asa) un succes foarte de mare. Bravo Mihai, Bravo Alina!

Erata: "Echipa de creatie care a dezvoltat campania de printuri pentru Dosarele Istoriei este formata din:Mihai Gongu - Senior Copywriter si Alina Zaharescu - Senior Art Director." ...si atat! Respect!



Branded


Related