Trei agentii romanesti premiate la New York Festivals

McCann Erickson, Graffiti BBDO si TBWA Merlin au castigat 4 premii la New York Festivals, trei in sectiunea Design, Print & Outdoor si unul la Radio.

Potrivit unor surse apropiate agentiei, McCann Erickson a obtinut Gold World Medal pentru "Godmother" (Maggi) in sectiunea Design, Print & Outdoor si Silver World Medal pentru "Marilyn" (Maggi) in sectiunea Radio. Graffiti a luat Gold cu campania "Dosarele istoriei", iar TBWA Merlin a castigat Silver World Medal cu lucrarea pentru PS2 "Mortile".

In concurs mai sunt nominalizate doua agentii romanesti: GAV| Scholz&Friends si Cohn & Jansen Ashley & Holmes. Reprezentantii acestora au declarat ca nu stiu inca daca au primit sau nu vreun premiu, si ca asteapta Gala de premiere de pe 14 iunie.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Godmother

Suntem BTL din cap pana-n picioare. Suntem BTL pana la ultimul por si suntem BTL cum nu s-a mai pomenit.   Putem adauga un plus digital oricarei activari in-store, oricarei promotii, oricarei lansari de... vezi detalii »

Sectiune


Comentarii

diana predu
acum 12 ani
Pentru "dosarele Istoriei" Meritul este DOAR (si strict numai) a lui Mihai Gongu - Senior Copywriter, Alina Zaharescu - Senior Art Director. DOAR aceasta este echipa castigatoare! si asta SI pt ca proiectul a fost inceput cu mai bine de un an in urma - cand a avut (tot asa) un succes foarte de mare. Bravo Mihai, Bravo Alina!

Erata: "Echipa de creatie care a dezvoltat campania de printuri pentru Dosarele Istoriei este formata din:Mihai Gongu - Senior Copywriter si Alina Zaharescu - Senior Art Director." ...si atat! Respect!Related