[Viata de ONG-ist] Oana Constantin: Misiunea noastră este să ajungem la cât mai mulți tineri care au nevoie să înțeleagă schimbările prin care trec în pubertate

[Viata de ONG-ist] Oana Constantin: Misiunea noastră este să ajungem la cât mai mulți tineri care au nevoie să înțeleagă schimbările prin care trec în pubertate

În liceu, Oana Constantin a început să se familiarizeze cu mediul non-guvernamental prin voluntariat. Tot atunci aștepta cu nerăbdare vara, pentru că era perioada în care orașul în care locuia prindea viață datorită unui festival de film în cadrul căruia a fost participant și voluntară.

În timpul facultății a experimentat viața de corporație prin câteva internship-uri care au ajutat-o să înțeleagă că genul ăsta de muncă nu i se potrivește. Își dorea mai degrabă ca munca ei să servească oamenilor, să ajute comunitatea și să schimbe mentalități. Așa a făcut echipă cu Ioana Ciuhan, fondatoarea organizației Iele-Sânziene care derulează programe educative și sustenabile pentru fetele și femeile vulnerabile din România. Oana e responsabilă în special de atelierele de educație menstruală și pubertate din cadrul ONG-ului. Dar munca în acest domeniu înseamnă, de fapt, să faci câte puțin din fiecare, așa că a învățat să scrie Grant-uri câștigătoare, să mențină relația cu sponsorii și să găsească mereu soluții la provocările care apar pe neașteptate.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Dosare editoriale

Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related