Prima conferinta internationala de Responsabilitate Sociala Corporatista din Romania

In perioada 7 - 8 noiembrie 2006, specialisti din Europa si Statele Unite ale Americii se intalnesc cu oameni de afaceri si cu reprezentanti ai organizatiilor neguvernamentale din Romania in cadrul primei conferinte internationale de responsabilitate sociala corporatista organizata in Romania. Evenimentul cu tema "Investind in viitor" este organizat de Saga Business&Community, sub inaltele auspicii ale UN Global Compact si World Business Council for Sustainable Development.

In cadrul Conferintei Internationale de Responsabilitate Sociala a Corporatiilor, gazduita de Marriot Grand Hotel in zilele de 7 - 8 noiembrie 2006, vor fi abordate teme precum: impactul responsabilitatii sociale corporatiste (CSR) - perspective globale si tendinte locale; ce se pierde daca nu se investeste in CSR, standarde viitoare pentru reputatie si competitivitate; construirea de parteneriate; antreprenoriat responsabil; contributia ONG-urilor ca partener de incredere in implementarea activitailor de CSR; sectorul financiar ca motor pentru CSR: provocari in perspectiva; cum companiile si guvernul pot promova un management mai bun al CSR-ului, masurarea si raportarea CSR-uluietc. O sesiune speciala va fi dedicata influentei mass media in domeniul responsabilitatii sociale corporatiste.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune

Dictionar



Branded


Related