The way of the dog. Arta de a face succesul inevitabil - Geoff Burch | Editura Publica, 2012

The way of the dog. Arta de a face succesul inevitabil - Geoff Burch | Editura Publica, 2012

The way of the dog este un proiect al editurii Publica susținut de Orange România.

Derek Stubbins este un vânzător ratat sau dacă privim lucrurile din altă perspectivă unul extraordinar doar că clienții săi sunt puțin obtuzi și nu doresc să cumpere nimic de la el. Într-o bună zi, fără nicio altă avertizare, Derek este transformat în mod miraculos într-un câine de stână. Aflat în această postură, nu numai că trebuie să se obișnuiască cu noua sa formă de existență, dar principalul său scop este de acum să reușească să aducă de fiecare dată oile în țarc. Va reuși el acest lucru? Va fi capabil să spargă vraja care l-a transformat în câine? Își va mai vedea vreodată copiii și soția?

The way of the dog este o parabolă care ne va arăta cum să ne îmbunătățim șansele de a obține ceea ce vrem atât în viața profesională, cât și în cea personală.

„Pe măsură ce pregăteam această carte să fie una predominant despre afaceri, mi-am dat seama că oamenii și-ar dori ca vieţile lor să meargă într-o anumită direcţie. Le-ar plăcea să-și realizeze obiectivele, să se bucure de faimă, avere și chiar să le iasă sufleul de brânză perfect. Însă mulţi dintre noi nu au nici cea mai mică idee legată de locul în care se află. S-ar putea să ştim unde ne-am dori să ajungem, dar nu avem habar de cât de departe este acel loc şi care ar fi primul pas ce trebuie făcut sau ce vom face dacă întâlnim obstacole de-a lungul acestui drum. Succesul ni-l dorim cu toţii, dar descoperim că este greu să credem că ar putea deveni inevitabil.”
Geoff Burch

Un reprezentant de vânzări, un câine, o vrăjitoare cu cele mai bune intenţii, rivali, o competiţie importantă, toate acestea vorbesc cu mult tâlc, dar şi cu multă claritate despre arta vânzării.

Cum? Îţi oferim plăcerea să afli chiar tu, lăsându-te vrăjit de această carte surprinzătoare.

 

Geoff Burch este unul dintre cei mai apreciați speakeri motivaționali, prezentările sale fiind recunoscute în mediul de afaceri pentru umorul și forța lor de convingere.

Alte cărți scrise de același autor: Self Made Me: Why Being Self-Employed Beats Everyday Employment (2012), Irresistible Persuasion: The secret Way To Get To Yes Every Time (2010), Go It Alone: The Streetwise secrets of Self Employment (2003.

 

Video: Autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

  

Info:

Titlul original: The Way of the Dog: The Art of Making Success Inevitable
Ediția I 2012, paperback
Traducător: Diana Dorobanțu, Mihaela Sofonea
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
142 pagini
ISBN:  978-606-8360-24-9

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related