Buyology. Adevăruri și minciuni despre motivele pentru care cumpărăm - Martin Lindstrom | Editura Publica, 2011

Buyology. Adevăruri și minciuni despre motivele pentru care cumpărăm - Martin Lindstrom | Editura Publica, 2011

Cât de multe ştim despre motivele pentru care cumpărăm? Ce ne influenţează cu adevărat în talmeş-balmeşul mesajelor din lumea actuală?

În Buyology, Martin Lindstrom ne prezintă descoperirile uimitoare pe care le-a făcut în timpul unui inovator studiu de neuromarketing, desfăşurat pe o perioadă de trei ani şi ale cărui costuri s-au ridicat la şapte milioane de dolari – un experiment de ultimă oră, care a examinat minţile a 2000 de voluntari din întreaga lume, în raport cu expunerea la diverse reclame, logo-uri, spoturi publicitare, branduri şi produse.

Să fie adevărat că sexul vinde? Suntem încă înconjuraţi de publicitate subliminală? Sunt capabile brandurile „cool” să activeze instinctul sexual? Celelalte simţuri ale noastre – mirosul, simţul tactil şi auzul – pot fi stârnite atunci când vedem un produs? Senzaţionalele rezultate obţinute de Lindstrom zdruncină, în mare măsură, opinia tradiţională cu privire la ceea ce ne captează interesul – şi ne determină să cumpărăm.

"Utilă oricărei companii care lansează un nou produs sau brand."
USA Today

"Scrisă în ritmul alert al unui roman poliţist, Buyology ne dezvăluie ceea ce ştiu inventatorii neuromarketingului despre deciziile pe care le luăm."
Dr. Mehmet C. Oz, profesor de chirurgie, Columbia University şi coautorul lucrării YOU: The Owner's Manual

"O carte care se citește pe nerăsuflate."
Newsweek

"O perspectivă fascinantă asupra modului în care consumatorii percep logo-urile, reclamele, spoturile publicitare, brandurile şi produsele."
Time

 

Martin Lindstrom este unul dintre cei mai respectaţi specialişti în marketing din lume. Prin intermediul agenţiilor LINDSTROM, BRAND sense şi BUYOLOGY INC., Lindstrom oferă consultanţă unor companii precum McDonald's Corporation, Procter & Gamble, Microsoft şi GlaxoSmithKline. A avut apariţii în paginile unor publicaţii ca Financial Times, USA Today, Fortune, Washington Post şi a contribuit cu articole la prestigioasele reviste Contagious şi Harvard Business Review. Cartea sa precedentă, Branduri senzoriale, a fost declarată de către Wall Street Journal drept una din cele mai bune zece cărţi de marketing publicate vreodată. Buyology, ca şi volumul Branduri senzoriale, a fost tradus în peste douăzeci de limbi.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Publica.

  

Info:

Titlul original: Buyology: Truth and Lies About Why We Buy
Ediția I 2011, paperback
Traducător: Mihaela Sofonea
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
280 pagini
ISBN: 978-973-1931-59-3

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

SectiuneBranded


Related