Se lansează “Bătălia Experților”: un nou format hybrid media dedicat antreprenorilor IMM care au nevoie de inspirație pentru digitalizarea afacerilor pe care le conduc

Se lansează “Bătălia Experților”: un nou format hybrid media dedicat antreprenorilor IMM care au nevoie de inspirație pentru digitalizarea afacerilor pe care le conduc

Proiectul informativ și educațional IQ Digital by George continuă cu un format interactiv care aduce în atenția publicului informații de business într-o structură împrumutată din cultura YouTube: ideea de “battle”.

Doar că, în cazul dat, este o „bătălie” cât se poate de constructivă, o dezbatere de idei și soluții menite să le ofere idei antreprenorilor interesați de digitalizarea corectă a departamentelor principale ale afacerilor mici și mijlocii.

Prima serie cuprinde 6 „dueluri” ale experților din tot atâtea domenii-cheie, cu invitați pe măsură, din partea unora dintre cele mai dinamice companii locale și internaționale.

 

Iată lista experților și zonele din business-ul digital pe care le vizează fiecare:

  • VÂNZĂRI: Septimiu Pop – SalesBridge, Raluca Tătărușanu – Druid AI și Ciprian Cazacu – easySales
  • HR: Mihai Cepoi – Jobful, Elena Georgescu – TruePeople
  • CONTABILITATE: Mircea Căpățînă – Smartbill, Mario Popescu – Tailent
  • MARKETING: Alexander Stoica-Marcu - Product Lead, Krystian Kuta - Sales Manago, Dimitrie Baitanciuc – Brizy
  • BUSINESS INTELLIGENCE: Adrian Dragomir - Termene.ro, Ștefan Vrabie - Aggranda, Daniel Nicolae – Innoship
  • PROCESE INTERNE: Daniela Apolozan - DocProcess, Bogdan Năforniță - ProFluo, Vlad Cazan – KFactory

Toți fac parte din seria de experți propuși de IQ Digital pentru primul sezon al proiectului - puteți afla aici detalii despre fiecare dintre ei și despre companiile de care se ocupă.

Ineditul formatului constă și în faptul că experții care își prezintă viziunea pot răspunde oricărei întrebări - chiar dacă nivelul și complexitatea producției video nu permite difuzarea în regim de live, integral.

Din mijlocul acestor dezbateri duse de mințile frumoase ale României se nasc, de fapt, cele mai bune idei din care inclusiv noi învățăm zi de zi. Nimeni nu poate pretinde că deține o rețetă perfectă despre cum se face transformarea digitală. 

Este un proces în permanentă evoluție, un exercițiu de învățare continuă, în care încercăm să oferim cunoștințe, împreună cu oamenii din jurul nostru, cu antreprenorii, și să adăugăm idei noi. Și mereu alte idei. Nu e doar despre linii de cod sau noțiuni teoretice, ci despre adaptare, eficientizare, instrumente și experiențe. 

În acest context, credem în rolul nostru dincolo de resursele financiare: de a construi acces la o sumă extraordinară de experiențe din domenii diferite, în calitate de polenizator”, spune Sergiu Manea, CEO BCR - interviul realizat în cadrul IQ Digital de George Buhnici e aici.

Seria „Experts’ Battleva fi difuzată pe Youtube și pe platforma IQDIGITAL.ro - în fiecare dimineață de miercuri. Primul episod este dedicat, desigur, celor care generează veniturile: colegii de la departamentul de vânzări.

Formatul hybrid media e conceput și realizat de echipa Upgrade 100.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Campanii

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related