Primul forum de controlling din Romania

Ensight Management Consulting impreuna cu firma internationala de consultanta Horvath & Partners Management Consultants organizeaza astazi primul forum adresat managerilor din domeniul finantelor si controllingului, sub titulatura Bucharest Controlling Forum - "Noul rol al finantelor in cresterea performantei afacerilor".

In cadrul forumului, vorbitorii vor prezenta experienta proprie in controlling precum si studii de caz din cadrul companiilor pe care le reprezinta: OMV-Petrom, Apa Nova Bucuresti-Veolia, Distrigaz Sud-Gaz de France, Energy Holding, Omniasig - Vienna Insurance Group. In contextul intrarii Romaniei pe piata largita a Uniunii Europene dupa 1 ianuarie 2007, importanta controlling ului este cu atat mai mare cu cat acesta ofera un avantaj competitiv companiilor romanesti aflate intr un mediu de afaceri puternic concurential. Organizatorii isi propun sa prezinte participantilor conceptul de controlling, ca functie indispensabila a unui management performant. Prin prezentari si studii de caz, invitatii vor pune la dispozitia participantilor informatii despre stadiul actual si tendintele viitoare in controlling. O atentie deosebita va fi acordata companiilor romanesti si specificului lor, precum si modului in care controlling ul le poate oferi un avantaj competitiv.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related