Saatchi & Saatchi PR a castigat contul Gaz de France

Saatchi&Saatchi PR a fost desemnata agentia de relatii publice a Gaz de France, in urma castigarii pitch-ului organizat la sfarsitul anului trecut, la care au mai participat Ogilvy PR si DC Communication. Agentia de PR va dezvolta si implementa strategia de relatii publice, respectiv comunicare corporate (media relations, comunicare in situatii de criza etc), organizare de evenimente si programe de Corporate Social Responsibility.

"Ne-am propus pentru anul acesta sa ne concentram pe activitatea de new business si, iata, intampinam cu bucurie primele realizari. Gaz de France vine sa ne imbogateasca expertiza de comunicare pe domeniul energetic, printre clientii agentiei numarandu-se anterior si CEZ, un alt jucator cheie pe piata europeana de energie electrica", a declarat Larisa Petrini, Director Saatchi&Saatchi PR.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Ogilvy Group România

Ogilvy România, parte din rețeaua internațională Ogilvy, este o companie WPP, unul dintre cele mai mari grupuri de comunicare din lume (NASDAQ:WPPGY). Pe piața locală, Ogilvy creează platforme de comunicare,... vezi detalii »

Sectiune



Branded


Related