Donații de 20.000E strânse de Faiăr Silviu și comunitatea sa, în 4 ore pe Twitch

Donații de 20.000E strânse de Faiăr Silviu și comunitatea sa, în 4 ore pe Twitch

Luni, 28 februarie 2022, Faiăr Silviu, alături de comunitatea sa, a reușit să strângă donații de 20.000E într-un stream caritabil live, pe Twitch. Suma a fost atinsă în mai puțin 4 ore.

Întreaga sumă a mers în sprijinul Centrului de Urgențe Sociale al FONSS (Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale), iar în timpul live-ului s-a alăturat și Mihaela Munteanu – coordonator al Centrului de Urgențe Sociale, care a povestit comunității despre cum vor fi folosite donațiile:

”Banii strânși vor fi folosiți pentru ajutarea refugiaților din Ucraina, în special pentru achiziționarea de dușuri mobile, oferirea de servicii sociale adecvate pentru aceștia, realizarea unor pachete de primă necesitate pentru cei care vin fără bagaje, amenajarea unor puncte de spălat îmbrăcăminte și a unor spații de joacă și activități de socializare.”, comunicare FONSS pe contul lor de Instagram.

Silviu Istrate, cunoscut în mediul online sub numele de @faiarsilviu, este cel care a popularizat rețeaua Twitch ca fiind potrivită și pentru alt tip de content în afară de gaming și, împreună cu #teamprieteni, domină constant topurile Twitch România.

Lansat în 2011, Twitch este platforma de livestreaming unde milioane de oameni intră în fiecare zi pentru a-și urmări creatorii de conținut preferați. Twitch creează și unește comunități puternice în jurul unor interese comune, venite din diverse domenii precum: gaming, entertainment, sport, food, evenimente  și  a devenit din ce în ce mai relevantă și pentru audiența din România. Doar în anul anterior stream-ul lui Silviu a fost vizionat de peste jumătate de milion de unique viewers.

Într-un an si puțin, de când a pornit stream-ul pe Twitch, Silviu a explodat în social media. Conținutul său a însumat un total de peste 29 milioane de vizualizări acumulate în Twitch (5.830.000), Youtube (21.316.000), TikTok (2.200.000) și Instagram.

Silviu Istrate este unul dintre cei mai iubiți streameri de pe Twitch-ul românesc. Fost publicitar, pasionat de cultura internetului, acesta comentează cu mult umor și sarcasm tot ceea ce ajunge pe radarul său. Silviu abordează inclusiv probleme sociale actuale precum rasismul, misoginismul sau drepturile comunității LGBTQ.

Lioness Media este una dintre cele mai noi și fresh agenții de talent management din România, aflată în plină ascensiune. Aceasta înglobează un roaster relevant de talente din diverse arii ale conținutului online. Din Lioness Media fac parte: Faiăr Silviu, Maria Zvinca, Denisa Sima, Ștefana Teodoroiu, Mara Oprea, Z. Cătălin Ionuț etc.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related