Flanco NU inchide robinetul la creditele cu buletinul

Flanco pastreaza impreuna cu Cetelem creditul cu buletinul, fara a intra totusi in conflict cu normele de creditare impuse de catre BNR. Desi pe data de 22 octombrie 2006 intra in vigoare noile norme BNR privind creditul de consum, Flanco a anuntat ca nu va renunta la creditul cu buletinul cel putin pana la sfarsitul anului.

In conditiile in care piata de electrocasnice a fost zguduita de anunturile care prezentau inasprirea normelor BNR la creditele de consum, mutare care a dus la retragerea creditarii cu buletinul de catre unii retaileri, Flanco impreuna cu Cetelem promit clientilor prelungirea perioadei de utilizare a acestui instrument financiar, cel putin pana la sfarsitul acestui an, pastrand in acelasi timp craracteristicile existente, adica, o valoare creditata situata intre 1000-6000 RON, cu o dobanda de 19,9%, un comision de 9,9%, DAE de 28,58%, avand o perioada de rambursare de la 6 la 48 de luni.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Oameni

SectiuneBranded


Related