DDB Worldwide este cea mai creativa retea de publicitate din lume

DDB Worldwide este cea mai creativa retea de publicitate din lume, potrivit topului anual GrandPrix realizat de catre faimoasa publicatie londoneza Shots. DDB Worldwide s-a clasat pe prima pozitie ca urmare a numarului de premii obtinute in cadrul a 27 de festivaluri de publicitate organizate in intreaga lume in anul 2006. Categoriile de premii luate in calcul de catre revista Shots au fost urmatoarele: TV, print, media interactive, campanii integrate si media inovativa.

DDB Worldwide a obtinut anul acesta un total de 500 de premii la nivel international, singura cea mai premiata retea de agentie de publicitate din lume. Segmentul mediei interactive, din ce in ce mai recunoscut si cautat ca mediu de advertising, a reprezentat si cel mai consistent segment din punct de vedere al numarului premiilor obtinute de catre DDB. Numai Tribal DDB, agentia specializata in servicii de media interactive, a castigat cu 44 mai multe premii decat agentia clasata pe locul secund in aceeasi categorie. Filialele de top ale retelei DDB au fost: DDB Londra, DDB Brazilia (Sao Paolo), DDB Vancouver, DDB Paris, DDB Los Angeles, DDB Buenos Aires si nu in ultimul rand DDB Dusseldorf.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


DDB Romania

DDB Romania este agentia de creatie membra The Group. The Group este lider al industriei de comunicare din Romania si include agentii specializate in servicii de creatie, media, digital, branding, relatii publice,... vezi detalii »

Campanii

Festivaluri

Pozitii

Sectiune



Branded


Related