Flanco anunta ca ofertele pentru sarbatorile de iarna vor fi mai avantajoase decat reducerile preconizate de aderarea Romaniei la UE

Dupa o perioada in care zvonul legat de scaderea preturilor la electronice si electrocasnice dupa aderarea la Uniunea Europeana a reprezentat unul dintre subiectele principale dezbatute de catre mass-media, Flanco este primul retailer care vine sa clarifice situatia acestor presupuse ieftiniri. Astfel, oficialii Flanco sunt convinsi ca oferta de sarbatori va fi mai avantajoasa decat cea care va intra in vigoare pe data de 1 ianuarie, odata cu integrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Pentru finalul anului 2006, Flanco anunta reduceri de preturi la produsele electrocasnice (de exemplu, masini de spalat, combine frigorifice), dar si la electronice (televizoarele LCD si plasma), mentionand in acelasi timp faptul ca nivelul scazut al preturilor propuse in aceasta perioada nu va putea fi concurat de preturile la electronice si electrocasnice practicate dupa aderare.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related