Grupul Flamingo isi extinde rapid reteaua de retail, prin deschiderea a trei magazine Flanco World in decursul a trei luni

Grupul Flamingo a inaugurat luni, 6 noiembrie 2006 cel de-al cincilea magazin Flanco World in cadrul primului centru comercial Auchan din Romania. Retailerul de electrocasnice va comercializa in aceasta noua locatie, peste 2000 de tipuri de produse.

Conceptul Flanco World presupune magazine cu suprafete mari (1800 - 3000 mp) amplasate in orase mari si medii, in centre de retail usor de accesat. In magazinele Flanco World consumatorii gasesc cele mai bune oferte pentru fiecare categorie de produse si o gama larga de solutii pentru echiparea casei cu produse electrocasnice, electronice, IT&C. Flanco, prin reteaua sa de 98 de magazine, isi mentine pozitia de lider in retailul de electronice si electrocasnice in ceea ce priveste productivitatea magazinelor si a personalului, exprimate in vanzari per suprafata, respectiv vanzari per angajat. Primul magazin Flanco World s-a lansat in noiembrie 2005 in Brasov, acum fiind prezent si in Constanta, Oradea si Bucuresti.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Sectiune



Branded


Related