Noul gettyimages.com - o completa revitalizare


Cu peste patru milioane de vizitatori unici lunar, Getty Images este lider in crearea si distribuirea de continut vizual si prima optiune a profesionistiilor in comunicare din intreaga lume.

Utilizatorii Getty fac milioane de cautari zilnic. Pentru Getty Images, inseamna milioane de oportunitati de a invata din experientele lor.

Pastrandu-si spiritul inovator, noua platforma Getty Images.com devine un loc unde oamenii interactioneaza si se inspira, un spatiu menit sa dezvolte ideile si creativitatea.


noul gettyimages.com - o completa revitalizare

  • CAUTI in secunde intr-o singura baza de date continand milioane de imagini datorita unui instrument revolutionar de rafinare contextuala care te ajuta sa parcurgi mii de pagini cu cateva click-uri.
  • TE BUCURI de o interfata de utilizare receptiva si de o structura de navigare intuitiva care iti evidentiaza cele mai relevante imagini.
  • ALEGI diverse moduri de personalizare pentru ca site-ul sa se adapteze preferintelor tale.
  • TE INSPIRI cu un excelent instrument menit sa te conduca la concepte si subiecte neasteptate, la care nu te-ai fi gandit.

 

  • CASTIGI timp prin noile elemente care te ajuta sa incepi cautarea chiar de pe pagina de primire si sa parcurgi rezultatele mult mai rapid si mai simplu.


    Intra pe noul gettyimages.com si spune-ne parerea ta!

    ________________________________________
    Despre Guliver:
    Cu o experienta de peste 11 ani pe piata de profil, GULIVER este reprezentant in Romania, Serbia, Muntenegru, Bulgaria, Croatia, Slovenia Bosnia-Hertegovina, Macedonia si Albania al celor mai importante banci de imagini din lume incluzand GettyImages - liderul mondial in fotografia de stoc.
    Guliver ofera un stoc de milioane de imagini actualizate saptamanal si detine cel mai mare protofoliu de clienti de profil din Romania.
    Guliver se adreseaza tuturor celor care activeaza in domeniul comunicarii (specialisti in publicitate si marketing, editori de presa scrisa si carte, designeri, web designeri) furnizand cele mai noi, creative si relevante surse de imagine si film.
    De la fotografia de actualitate si sportiva la cea contemporana si de arhiva, produsele oferite de Guliver sunt intalnite zilnic in machete si panouri publicitare, website-uri, carti, reviste si in orice alt domeniu care necesita comunicarea prin imagini.
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune



Branded


Related