Innovation Lions: 25 de campanii care vor sa schimbe lumea prin tehnologie

Innovation Lions: 25 de campanii care vor sa schimbe lumea prin tehnologie

Inovatia e ceea ce a dus mereu omenirea mai departe. Lucrurile functioneaza la fel si in publicitate, agentiile gasind zi de zi noi metode de a comunica mesajele brandurilor catre public. In categoria Innovation de la Cannes Lions sunt nominalizate cele mai inovatoare campanii de publicitate din anul precedent. Categoria a fost introdusa pentru prima data anul acesta si pe shortlist au ajuns 25 de campanii. Sa aruncam o privire peste proiectele care isi propun sa schimbe lumea:

"Necomimi" este un nou mod de comunicare care are forma unui organ uman augmentat (o pereche de urechi) si se foloseste de undele creierului pentru a functiona. Dotate cu un senzor care detecteaza starea creierului si a sentimentelor umane, urechile se ridica cand cel care le poarta este concentrat pe un anumit subiect si se lasa in jos cand acesta se relaxeaza. Necomimi a fost creat de Dentsu Tokyo.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Geometry

Geometry este agentia de End to End Creative Commerce, parte a WPP. Obiectivul nostru este acela de a crea experiente in retail care sa duca la cresterea businessului. Credem ca spatiul de retail are cel mai... vezi detalii »

Ogilvy Romania

Ogilvy România face parte din rețeaua internațională Ogilvy si oferă pietei din Romania următoarele arii de expertiză, la nivel integrat: strategie de brand, advertising, customer engagement, PR & Influence... vezi detalii »

Leo Burnett

Leo Burnett Romania este unul dintre cele mai prestigioase nume din industria de marketing si comunicare din Romania. In mod constant o agentie de top, Leo Burnett a reusit de-a lungul timpului sa creeze lideri... vezi detalii »

Festivaluri

SectiuneBranded


Related