Credeai ca Mosul te-a uitat? Tocmai pe tine?

Nuuuu, nici vorba! Ti-a lasat cadourile la noi, Spa Moments.
Sunt pachete speciale pentru tine, cu aroma de Craciun si parfum de Sarbatori in forma.

In decembrie, Mosul si Spa Moments te pregatesc sa fii TU! Tu radioasa, Tu unica, Tu desavarsita.

Cauta promotiile BE YOU, un cadou perfect doar pentru Tine.

Pachetele promotiei "Be You: Be Glamour, Be Beautiful, Be Amazing" sunt pachete speciale, dedicate sarbatorilor de iarna, cu o trecere in revista a principalelor terapii si cu accent pe zonele dificile. Promotia propune o o forma scurta de pregatire pentru reconturarea siluetei, pentru redarea farmecului din priviri, readucerea zambetului, altfel spus pachete pentru Sarbatori in forma.

Alaturi de aceste pachete, Spa Moments propune indragostitilor terapiile in cuplu, care devin din ce in ce mai cerute si recomandate de specialistii in domeniu. Pachetul "For Our Love" este un cadou deosebit pentru acele cupluri care isi doresc sa se bucure impreuna de o evadare intr-o oaza de liniste si rasfat.

Pe parcursul celor patru ore de spa, cei doi indragostiti vor fi alintati cu un tratament facial Spa Lifting Relax si cu un tratament pentru par la alegere din gama Sunshine/Bond.Hair Bond sau Fresh Air. Vizita la spa se va incheia cu cate o impachetare pentru hidratare De Luxe DL Wrapping (Paradise) si un masaj fie traditional, fie cu pietre calde. Creat sub semnul relaxarii depline cadou For Our Love garanteaza surasul, calmul si detensionarea cuplurilor noastre.

Spa Moments este centrul spa unde atentia acordata clientului si zambetului incantarii acestuia sunt ridicate la rang de regula. Prin intermediul unei echipe specializate, profesioniste, tinere si implicate, Spa Moments propune acele tratamente spa faciale, pentru scalp, de remodelare corporala si de relaxare, standard sau personalizate prin care rezultatele sa fie pe masura asteptarilor clientilor nostri.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related