Sunshine Digital va livra servicii complete de comunicare digitală pentru MOL România, pe parcursul următorilor trei ani

Sunshine Digital va livra servicii complete de comunicare digitală pentru MOL România, pe parcursul următorilor trei ani

· Sunshine Digital a înregistrat o cifră de afaceri de peste 500.000 euro pentru anul 2019, în creștere cu 45% față de anul precedent.

Agenția de digitale integrate Sunshine Digital anunță astăzi că va livra servicii complete de comunicare digitală, pe parcursul următorilor trei ani, pentru MOL România, filiala locală a grupului petrolier ungar MOL și unul dintre cei mai importanți jucători din industrie.

"Profesionismul echipei și eficiența serviciilor noastre ne-au adus un nou pitch câștigat, dar și ocazia de a continua și în viitor strategia și proiectele pe care le desfășurăm alături de partenerul nostru, MOL România, de nu mai puțin de cinci ani. Mergem mai departe împreună, cu un pachet complet de servicii de comunicare digitală și o mai puternică atenție pe dezvoltarea proiectelor concentrate pe zonele video și animație, care să aducă utilizatorilor serviciilor MOL interacțiuni de calitate, informații utile și beneficii reale.", declară Gabriel Nedelea (Managing Partner, Sunshine Digital).

 

Sunshine Digital va furniza MOL România servicii complete digitale, ce includ și componentele media și comunicare directă prin servciiile de newsletter.

Până în prezent, Sunshine Digital a gestionat componenta digitală a prezenței MOL România la Untold, în perioada 2016-2019, și a livrat proiecte precum Aventura Iernii, 2017-2018, Meșter la Volan, sau Provocarea EVO.

Sunshine Digital a înregistrat o cifră de afaceri de peste 500.000 euro pentru anul 2019, în creștere cu 45% față de anul precedent

În prezent, Sunshine Digital furnizează servicii ce includ: consultanță strategică, web design și dezvoltare, campanii integrate, strategie și campanii Social Media, dezvoltare aplicații mobile, animație 2D și 3D, SEM, SEO, creație vizuală și DTP, precum și campanii de blogging și influencer communication.

Fondată în 2013, Sunshine Digital este o agenție de servicii digitale integrate recunoscută pe piața locală, ce livrează calitate prin toate punctele de contact cu clienții săi. Prora este partener de comunicare pentru agenția Sunshine Digital.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related