Traim in capitalism si asta ne ocupa atat timpul, cat si spatiul!

Capitalismul ne-a deschis apetitul pentru cumparaturi, facem parte dintr-o generatie de consumatori inraiti. Avem multe optiuni, intrucat productia s-a diversificat cu o viteza uimitoare, cam aceeasi viteza cu care se golesc cardurile intr-un mall, in sezonul reducerilor. Marketingul si publicitatea ne structureaza deciziile. Suntem imbiati sa cumparam, suntem fidelizati de o marca anume pe care o folosim vreme indelungata sau suntem incitati sa incercam produse noi.

Dorinta de a iesi in evidenta ne face sa petrecem mult timp explorand oferta. Apoi cumparam, cumparam, cumparam. Unele lucruri ne sunt de folos vreme indelungata, pe altele le achizitionam sub imboldul unei decizii de moment. Ce facem insa cu toate acele lucruri pe care nu le mai folosim, dar nici nu ne putem lipsi de ele?

Raspunsul vine de la Euroministorage, primul self deposit din Romania. Un self deposit este locul in care iti  poti depozita lucruri de care nu ai nevoie imediat. Plata se face sub forma unei chirii lunare, variind in functie de marimea boxei. Clientul are acces nelimitat la boxa Euroministorage si poate oricind sa schimbe obiectele depozitate. Este un loc ideal pentru depozitarea echipamentelor sportive in sezonul inactiv (schiuri, snowboard, bicicleta, jet schi, barca gonflabila, echipament de pescuit). Mai poti depozita colectii (reviste, jucarii, arta), sau orice lucruri de care te-ai impiedicat prin casa cel putin de doua ori, cu conditia sa nu fie perisabil, viu sau inflamabil.

Cea mai mica boxa este locker-ul de 1m cub (1m x 1m x 1.2m). Conform nevoilor tale, Euroministorage ofera boxe de la tipul 1 la tipul 35. Tipul boxei de depozitare reprezinta cu aproximatie marimea in metri patrati. Boxele situate la parter au inaltimea de 2.8 m, iar cele de la etajul 1 masoara 2.5 m inaltime.

Depozitul cu autoservire este un raspuns viabil la problemele de spatiu cu care ne confruntam din ce in ce mai des. Nici timpul nu se risipeste, Euroministorage are un sistem complex de estimare si rezervare online, astfel incat  sa stii exact cat spatiu vor ocupa lucrurile tale, optimizand perfect spatiul alocat. Recastiga-ti spatiul de locuit prin Euroministorage.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Companii

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related