E timpul sa facturezi online!

Stim ca ai nevoie sa detii controlul asupra incasarilor si platilor din compania ta. Fiecare secunda conteaza, iar viteza de reactie este cruciala. Pentru a-ti mari eficienta si a fi mai productiv in fiecare zi, te poti baza pe factureaza.ro, creat special pentru a indeplini functii de facturare on-line, dar mergand si mai departe de atat. Cu factureaza.ro, ai totul la indemana, oricand si oriunde, fie ca este vorba de a genera on the spot o factura cu logo-ul companiei tale si a o trimite spre client, fie ca ai nevoie de o statistica a incasarilor, fie ca ai nevoie de un mod automatizat de a le aminiti clientilor ca au intarziat plata.

Angajatii tai vor fi mult mai fericiti si relaxati cu noul sistem ce permite inregistararea si expedierea facturii la contabilitate cu un singur click. Este atat de simplu sa ai evidenta facturilor cu factureaza.ro incat contabilii vor incepe sa te roage sa faca multitasking pentru ca au prea mult timp liber. Daca se va intampla asta, nu ii lasa sa ajute echipa de creatie!

Tu vei dormi linistit stiind ca facturile tale sunt stocate intr-un server dintr-un data center securizat si nu pe un calculator perisabil din biroul in care toata lumea uita sa inchida usa sau sa puna senzorul la alarma.

Clientii tai vor pretui facturile generate automat si pe un layout prietenos si le vor acorda prioritate in fata facturilor ilizibile mazgalite cu pixul.

Soferul tau nu se va mai putea uita prin plicul semitransparent pe care il manevreaza prea grijuliu ca sa afle cat ai fost platit de clientul de baza pentru ultima campanie sociala.

Cei care te-au platit sa faci campania sociala iti vor fi recunoscatori ca folosesti suport electronic pentru facturi si daca la final le printezi/trimiti si pe hartie reciclabila in mod sigur te vor angaja si la anul.

Asadar bucura-te de usurinta de a factura online rapid, oriunde si oricand. Gestioneaza-ti actele si statisticile contabile cu un simplu click. Redu costurile si ajuta-ti angajatii sa fie eficienti si sa se poata concentra pe the big picture.

Totul este mult mai simplu si rapid cu factureaza.ro. Pune-l la incercare: www.factureaza.ro 


Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Branduri

Subiecte

Sectiune

Dictionar



Branded


Related