Vietile celorlalti din hainele noastre

Vietile celorlalti din hainele noastre

Respectul pentru hainele pe care le porti inseamna, de fapt, respectul pentru oamenii care le-au facut, spune Alina Rachieru, Brand Owner Pineberry, si cea care a pornit initiativa Fashion Revolution Romania. Oamenii obositi din Romania, care au multe alte revolutii de dus, ar putea intreba putin nerabdatori: Cum adica o Revolutie a Modei si de ce sa imi respect hainele? Dar revolutia asta se adreseaza si celor care poarta tricouri gri in fiecare zi si care nu stiu care este culoarea Pantone a anului. Ea face parte dintr-o miscare mai mare, care se refera la oamenii exploatati si o planeta mai curata, ganduri care au inceput sa tot dea tarcoale prin mintile oamenilor in ultimii ani si au ajuns si in Romania. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Initiative Romania

Initiative este una din cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de planificare si cumparare de media, de strategie, consultanta de media si new media. Initiative este... vezi detalii »

Subiecte

SectiuneRelated