Vietile celorlalti din hainele noastre

Vietile celorlalti din hainele noastre

Respectul pentru hainele pe care le porti inseamna, de fapt, respectul pentru oamenii care le-au facut, spune Alina Rachieru, Brand Owner Pineberry, si cea care a pornit initiativa Fashion Revolution Romania. Oamenii obositi din Romania, care au multe alte revolutii de dus, ar putea intreba putin nerabdatori: Cum adica o Revolutie a Modei si de ce sa imi respect hainele? Dar revolutia asta se adreseaza si celor care poarta tricouri gri in fiecare zi si care nu stiu care este culoarea Pantone a anului. Ea face parte dintr-o miscare mai mare, care se refera la oamenii exploatati si o planeta mai curata, ganduri care au inceput sa tot dea tarcoale prin mintile oamenilor in ultimii ani si au ajuns si in Romania. 

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Initiative Romania

Initiative este una dintre cele mai mari retele independente de media din lume, asigurand servicii specializate de strategie, planificare si cumparare de media. Initiative este membra a Interpublic Group of... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related