Participa la concursul nostru si stai la taclale cu Dynamo pe 9 octombrie

Participa la concursul nostru si stai la taclale cu Dynamo pe 9 octombrie

Suntem in ziua 2 din 3 a povestilor despre Dynamo si, totodata, a concursului care va poate aduce o invitatie ca sa-l intalniti personal. Cititi aici episodul de ieri, cititi mai jos despre invitatia pe care o dam azi.

[UPDATE] Am ales, din nou, un raspuns castigator si 2 rezerve. Incercam sa dam imediat de castigator. Daca nu reusim sa ne dam "buna ziua" cu el pana in ora 16.00, trecem la prima rezerva (pana la ora 18.oo), apoi la a doua (pana la ora 20.00).

Castigator - Diana Andreea
As spune ca Dynamo ar fi ultima speranta a brandului Apple, realizand dificlul truc de a transforma un iPhone 6 indoit intr-unul nou-nout.

Dar lasand gluma, cred ca Dynamo s-ar integra bine intr-un eveniment Grolsch, asortandu-se pozitionarii lor experimentaliste. L-as vedea in Energiea, performand asemenea unei imprimante 3d: ar lua un vizual ce are in prim-plan un animalut sau un obiect si apoi, printr-o scamatorie zgomotoasa si plina de suspans, ar transforma obiectul posterului intr-unul adevarat.

Rezerva 1 - Laurentiu Adrian
Suntem in Africa la un eveniment dedicat promovarii spre vanzare a nisipilui din Caraibe. Ar putea convige un trib de bastinasi sa cumpere nisip?

Rezerva 2 - Dragos Galatanu
La vernisajul expozitiei pictorului american Jasper Johns toti cei prezenti admirau un tablou ce reprezenta un barbat in marime naturala. La un moment dat personajul din tablou se misca si iese din tablou, iar in fata lor apare acel personaj care este defapt Dynamo deghizat , iar pe tablou in locul unde a fost acesta ramane alb , nepictat.

Magia e primul lucru care-ti vine in minte cand auzi numele lui Dynamo. Dar oare cum a inceput povestea trucurilor magice si cum de s-a lasat condus de magie tanarul Steven Frayne? Numit cel mai captivant magician britanic al ultimelor decenii, vedeta Discovery a uluit publicul si celebritatile din intreaga lume cu iluziile de mari proportii care au rupt barierele genului, trucuri si spectacole stradale de magie inovatoare.

Lista de admiratori ai tanarului de 31 de ani arata mai degraba ca o veritabila enciclopedie a elitei hollywoodiene: Will Smith, P Diddy, Jay Z, Coldplay, Russell Brand, Gwyneth Paltrow, The Black Eyed Peas si Paris Hilton sunt doar cateva dintre numele care i-au elogiat talentul.

O poveste de viata captivanta sta in spatele acestui personaj. Bunicul sau a fost cel care i-a facut cunostinta cu magia, dar tanarul Steven Frayne si-a desavarsit abilitatile pentru a se apara de batausii care il tachinau pentru afectiunea sa (boala Crohn, care afecteaza intestinul subtire si/sau gros), iar scamatoriile sale l-au facut celebru in comunitatea locala. In adolescenta, Dynamo a fost inspirat de cultura hip-hop, de dansatorii locali de breakdance, precum si de maestrii de ceremonii care se promovau folosind mixtapes pentru a crea ceva neconventional. Planul lui Steven era sa modernizeze scena magiei, imbinandu-si abilitatile cu elemente preluate din dansul urban.

In anul 2004, dupa mutarea la Londra, Dynamo a facut primul pas spre implinirea acestui plan si a creat primul "mixaj muzical" magic realizat vreodata. O echipa restransa l-a ajutat sa isi filmeze spectacolele de pe strazile Londrei si in culisele evenimentelor la care reusea sa se strecoare cu multa abilitate printre vedete, impresionand portarii si directorii de turnee pe care ii intalnea in cale.

Dynamo a devenit cel mai in voga artist din circuitul petrecerilor, iar printre aparitiile sale putem regasi numarul de magie sustinut in culisele turneului Coldplay de la Crystal Palace din Londra, spectacolul The Gorillaz de la Harlem Apollo din New York si o reprezentatie pe scena conferintei TED din California, impartind scena cu Matt Groening (creatorul the Simpsons) si fostul vice-presedinte al SUA, Al Gore.

Will Smith i-a inmanat in 2007 un premiu in numele Princes Trust pentru obtinerea unui imprumut pentru demararea unei afaceri de la the Charity. Anul a continuat in aceeasi nota, Dynamo participand ca invitat la emisiunea Friday Night cu Jonathan Ross si la Premiile Industriei Muzicale Europene organizate de MTV, unde numarul sau de magie a fost vazut de 1.5 miliarde de oameni si i-a uimit pe The Foo Fighters, Nelly Furtado si Joss Stone.

In luna octombrie 2011, Dynamo s-a alaturat societatii britanice The Magic Circle, o reputata organizatie a magicienilor dedicata promovarii si dezvoltarii artei magiei.

Dynamo a lansat in 2013 si o carte autobiografica, intitulata "Nimic nu este imposibil".

Iar joia asta te poti intalni chiar tu cu el. Avem inca o invitatie de dat la petrecerea privata unde il poti cunoaste personal pe Dynamo, pe 9 octombrie la Bucuresti. Raspunde-ne la intrebarea de mai jos si poti castiga una dintre cele 2 invitatii ramase in joc:

  • Imagineaza-ti ca il aduci pe Dynamo la un eveniment de brand. Un eveniment restrans si exclusivist, unul public si grandios sau orice intre – tu hotarasti. Evenimentul carui brand ar fi si ce truc ar face Dynamo la eveniment? Convinge-ne intr-o fraza. Dam bile albe raspunsurilor argumentate :)

Discovery Romania si IQads vor acorda cate o invitatie pe zi in perioada 6-8 octombrie. Anuntarea castigatorului de azi va fi facuta maine, 9 octombrie, la ora 13:00, printr-un update la acest articol, iar pe el il vom contacta pe Facebook.

Ca sa participi la concurs, raspunde la intrebarea creativa din fiecare articol, printr-un comentariu la respectivul articol.
Castigatorul va fi ales de IQads si Discovery si va fi cel mai creativ raspuns primit in ziua respectiva.
Orice participant poate inscrie una sau mai multe raspunsuri in concurs, in una sau mai multe din zilele concursului. Orice participant poate castiga o singura invitatie la concurs.

Cu referire la participantii din provincie, mentionam ca nu sunt acoperite cheltuielile extra (transport, cazare etc.). Mai multe informatii despre Dynamo se gasesc pe microsite-ul dedicat.

 
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info

Subiecte

Sectiune



Branded


Related