Visează, luptă, învinge - Gabriela Gonzalez, Ruben Gonzalez | Editura Amaltea, 2019

Visează, luptă, învinge - Gabriela Gonzalez, Ruben Gonzalez | Editura Amaltea, 2019

Află tot ce trebuie să știi despre stabilirea obiectivelor, planificare, atitudine, succes și depășirea obstacolelor și a provocărilor de la unii dintre cei mai buni sportivi din lume, medaliați olimpici la diferite sporturi, care au luptat din răsputeri pentru visul lor, au urcat pe cele mai înalte podiumuri și au avut parte de recunoaștere. Învață de la cei mai buni și transformă-ți visul în realitate!

„Sfaturile din cartea de față sunt utile și pentru un om de vânzări care încearcă să își depășească targetul, dar și pentru un elev care se străduiește să ia o notă mare la chimie. Indiferent că obiectivul tău este unul mare sau mic, pe plan personal sau profesional, pe termen scurt sau pe termen mai lung, ideile de aici te vor ajuta să îți transformi visurile în realitate.“
Marshall Goldsmith, autorul bestsellerului „Ce te-a adus aici nu te va duce mai departe“ și unul dintre cei mai influenți 50 de specialiști în leadership din întreaga lume

Medaliat olimpic la patru ediții ale Jocurilor Olimpice de iarnă, Ruben Gonzalez este expert în performanța de top și speaker profesionist.

În această calitate, se folosește de experiența sa olimpică pentru a-și inspira publicul să gândească diferit, să își trăiască viață cu pasiune și să aibă curajul de a face tot ceea ce trebuie pentru a-și îndeplini propriile țeluri.

„O carte care te va motiva, te va stimula, te va întări și care îți va amplifica dorința de a reuși în tot ceea ce faci.”
Brian Tracy, autorul cărții Obiceiuri de milioane de dolari.

„Visezi, te lupți și vrei să învingi? Atunci trebuie să citești Visează, luptă, învinge!”
Jeffrey J. Fox, autorul bestsellerului Cum să fii un competitor de temut.

 

Campion național la sanie și de patru ori medaliat olimpic, Ruben Gonzalez a început să se antreneze pentru prima dată la acest sport la vârsta de 21 de ani. Patru ani mai târziu, participa la Jocurile Olimpice de Iarnă de la Calgary. La 39 de ani, concura alături de sportivi de 20 de ani la Olimpiada din Salt Lake City, iar la 47 de ani participa la competiția olimpică de la Vancouver.

Orator profesionist și autor extrem de prolific, Ruben se folosește de experiența sa olimpică pentru a inspira publicul să gândească diferit, să trăiască viață cu pasiune și să aibă curajul de a face tot ceea ce trebuie pentru a-și îndeplini propriile țeluri. 

Gabriela Gonzalez are 14 ani şi s-a născut în statul american Texas. În prezent locuieşte în Colorado Springs şi urmează cursurile şcolare acasă. Îi place să cânte la pian şi să interpreteze melodii creştine, dar şi cântece de pe Broadway. De asemenea, practică judo şi se antrenează la Centrul de Formare Olimpică.

Când nu scrie, Gabriela face drumeţii în Munţii Stâncoşi, snow­boarding, e pasionată de actorie şi îi place să-şi petreacă timpul cu prietenii.

Gabriela este înzestrată cu darul scrisului, fiind de altfel autoarea cărţii My Magic Snowshoes, apărută în 2014.

 

 Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura Amaltea.

 

Info:

Titlul original: Dream, Struggle, Victory: How to Think Like an Olympian to Realize Your Dreams
Ediția 2019, necartonată
Traducător: Dorina Oprea
Dimensiuni: 14,5 x 20,5 cm
252 pagini
ISBN: 978-606-722-226-5

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related