Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav - Richard Koch | Editura ACT și Politon, 2019

Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav - Richard Koch | Editura ACT și Politon, 2019

Manager 80/20. Zece metode pentru a deveni un lider grozav / The 80 / 20 Manager: Ten Ways to Become a Great Leader de Richard Koch îți propune o „armă secretă” pentru a-ți simplifica munca și viața. Punctul de pornire al cărții este următorul citat din Maxim Gorki (Din adâncuri):

„Când munca e o plăcere, viața-i frumoasă!
Când munca e o povară, viața-i robie”

Pornind de la această premisă, Richard Koch dezvăluie în cartea de față 10 metode pentru a deveni un manager 80 / 20, adică un manager mai eficace, care muncește mai puțin și obține rezultate mai bune.

Așadar, dacă te regăsești în descrierea de mai jos, cartea lui Koch ar putea fi exact ceea ce ai nevoie pentru a demara schimbarea în modul tău de a gândi și a acționa ca manager:

„Munca este copleșitoare. Așa ți se pare? Ți se îngrămădește totul în inbox și pe birou? Simți că rămâi mereu în urmă? Te zbați să bifezi listele de făcut? Ajungi adesea acasă seara târziu? Resimți că ești apelat constant pe mobil? Ai senzația că te scufunzi în drumul spre serviciu și te încearcă o senzație de vinovăție în drum spre casă? Crezi că nu vei termina niciodată ce ai de făcut, că nu te vei simți niciodată stăpân pe situație? Bănuiești că șefii tăi nu înțeleg toate astea și că nici nu le pasă?”

În cazul în care te întrebi ce garanții ai că sfaturile lui Koch sunt avizate, ei bine, trebuie amintit faptul că vorbim de același autor care a scris bestsellerul Principiul 80/20, care s-a vândut în peste un milion de exemplare și a fost publicat în treizeci și una de limbi. În această carte Koch explică cititorilor cum să aplice în viețile lor principiul 80/20, conform căruia 80% din rezultate vin din doar 20% din efortul depus. În cartea de față autorul îi învață pe manageri cum să aplice acest principiu în munca lor de zi cu zi, pentru a obține rezultate excepționale, muncind mai puțin și fiind mai puțin stresați.

 

Richard Koch este atât antreprenor, cât și investitor de mare succes, printre companiile sale numărându-se Filofax, Plymouth Gin, Belgo și Betfair. Inițial, autorul a fost partener la Bain&Company și cofondator al LEK Consulting. Este britanic și locuiește în Portugalia.

 

Video: Interviu cu autorul despre carte

 

Cartea a apărut în România la Editura ACT și Politon.

 

Info:

Titlul original: Natural Born Learners
Ediția a II-a 2019, broșată
Traducător: Andrii Vlad Popa
Dimensiuni: 130x200
288 pagini
ISBN: 978-606-913-502-0

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune



Branded


Related