Toader Păun intră în echipa de Digital PR Zaga

Toader Păun intră în echipa de Digital PR Zaga

După mai bine de 20 de ani dedicați radioului, dintre care ultimii 17 în echipa Europa FM, Toader Păun devine cel mai nou membru Zaga, agenția de comunicare cu o ascensiune rapidă în special în zona proiectelor digitale și de promovare a patrimoniului cultural românesc. În echipa Zaga Brand, Toader Păun să va ocupă de planurile de dezvoltare și extindere, preluând și coordonarea comunicării pentru clienții agenției.

„Expertiza lui Toader Păun în digital și online communication este un asset important pentru clienții și proiectele oricărei agenții de comunicare din piață, suntem încântați că Teddy a ales să fie parte din Zaga. Știm că la chimia dintre noi a contribuit inclusiv împărtășirea acelorași valori”, declară Silvia Teodorescu, managing partner Zaga.

Până în luna martie director de programe Europa FM, cu 9 ani de experiență în coordonarea departamentului de online, mai întâi al Europa FM, apoi al operațiunilor digitale pentru posturile din țară ale grupurilorLagardere, Czech Media Invest (CMI) și  Virgin Radio, Toader Păun va continua să fie prezent în media prin mai multe proiecte. La Zaga Brand se implică și în pregătirea noului sezon al podcastului Cronicari Digitali, considerat de mai multe publicații de specialitate drept unul dintre cele mai bune podcasturi culturale din România, aflat pe primele locuri în platformele de streaming la categoriile Places&Travel și Culture& Society.

“Am primit provocarea de a intra în echipa Zaga Brand imediat cum a devenit publică intenția de a mă retrage de la Europa FM. Am simțit pasiunea care alimentează Zaga, ambiția de a face cele mai bune proiecte și de a avea o echipă unită de valori cu care mă identific și eu. Am acceptat pe loc misiunea de a fi alături de acești oameni de milioane în ceea ce, pentru mine, devine o nouă călătorie profesională. Efervescența creativă, implicare echipei și provocările cărora mereu li se răspunde cu zâmbetul pe chip fac din această agenție un partener de încredere cu care orice client se poate simți înțeles și mai ales susținut”, spune Toader Păun, Director de Dezvoltare și Comunicare Zaga Brand.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Zaga Brand

Fondata in 2005, agentia de comunicare creativa Zaga Brand si-a propus si a reusit sa creeze un mediu de lucru productiv in care imposibilul este doar o provocare. Intr-o atmosfera “crazy about our work”,... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related