Noua campanie de primăvară a agenției Cursuri Creative anunță reduceri de 35%

Noua campanie de primăvară a agenției Cursuri Creative anunță reduceri de 35%

Agenția de training Cursuri Creative a lansat grila de primăvară a programelor de formare cu o campanie intitulată “Reduceri inspirate de primăvară”. Pentru al 11-alea an consecutiv, vine cu programe noi, dar și cu prețuri reduse care se vor aplica în perioada 1 și 10 aprilie. Discounturile oferite la training-urile agenției sunt de până la 35% și se aplică atât programelor susținute în sală, cât și celor care se desfășoară live online. Cursurile din promoție se vor desfășura în perioada aprilie – iunie. 

“Această campanie are ca obiectiv să dea un refresh procesului de învățare. După doi ani dificili, în care ne-am adaptat cursurilor în format online, primăvara aceasta vom relansa cursurile în format hibrid. Infrastructura agenției permite trecerea de la formatul live online la un format hibrid de cursuri, iar acest lucru va permite participanților să rămână în zona de confort, fără să piardă informații de care au nevoie. Este o oportunitate pentru cei care vor să înțeleagă mediul online, al comunicării de business sau pur și simplu vor să găsească noi idei de afaceri în domeniile aflate în creștere”, spune Bianca Preda, Business Manager în cadrul agenției Cursuri Creative.

Lista cursurilor aflate în promoție poate fi găsită pe site-ul cursuri-creative.ro și include cele mai populare programe de formare ale agenției:

Cursurile aflate în campanie au strâns, de-a lungul timpului, peste 2500 de participanți. Cele mai longevive dintre acestea sunt cursurile de “Marketing digital“ și “Planificarea și organizarea evenimentelor” care au împlinit deja 10 ani de la prima ediție.

“În fiecare an aducem noutăți pentru oamenii activi, care vor să exploreze noi direcții pentru dezvoltarea personală și profesională. Campania noastră de primăvară este un motiv în plus pentru a-i încuraja să urmeze un curs”, a mai spus reprezentantul agenției de training.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related