Visually Speaking: Into the ComicVerse

Visually Speaking: Into the ComicVerse

Visually Speaking te invită la cea de-a doua ediție a evenimentului, intitulată „Visually Speaking: Into the ComicVerse”. Acesta se va desfășura pe parcursul a două zile la distanță de o săptămână, și anume pe 11 și pe 18 aprilie, de la ora 18:00, pe platforma Google Meet, unde veți întâlni persoane pasionate de universul benzilor desenate și Art Design.

În cadrul evenimentului online vei învăța pașii de realizare a unei benzi desenate, stilurile acesteia, tips and tricks, cum poți crea un personaj de la zero, vei rezolva un brief de creație și vei interacționa cu speakeri din domeniu. La final, lucrarea cea mai reușită va fi premiată cu un curs de Graphic Design oferit de Pixellab.

Cum te înscrii?

Participarea la evenimentul Visually Speaking: Into the ComicVerse se face prin completarea formularului, până la data de 10 aprilie 2022, ora 21:00.

Visually Speaking: Into the ComicVerse

Visually Speaking este singurul eveniment de tip concurs marca PRIME ce pune în prim plan Comunicarea vizuală în sfera Publicității și aduce laolaltă pasionați de domeniul Artei, Publicității și al Comunicării. Conceptul de anul acesta, comics (benzile desenate), reprezintă o readucere în lumină a revistelor mult îndrăgite și a ilustrațiilor de acest tip și cum acestea au un impact asupra domeniilor menționate mai sus.

Descoperă alături de noi și de speakerii noștri un loc unde benzile desenate trec granițele realității!

PRIME România este prima asociație studențească de Relații Publice și Comunicare din țară. Experiența PRIME inseamna comunicare strategică, o echipa unită și 23 ani de evenimente realizate de studenți pentru studenții pasionați de Comunicare.

Sponsori: Koh-I-Noor, Daisler, GRAMMA, Dambla, We are Phoenix, Pixellab, Șoseta 3, Farfuria, Cartobello, MyStiki

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related