PRIME România a lansat revista PR Forward Nr. 14 „Pe urmele Comunicării”

PRIME România a lansat revista PR Forward Nr. 14 „Pe urmele Comunicării”

După doi ani în care pandemia ne-a îngreunat comunicarea, organizația studențească PRIME România te ajută să redescoperi acest domeniu, în cea mai nouă revistă. 

Pe acest drum al cunoașterii nu suntem singuri, pentru că avem alături de noi experți gata să ne împărtășească din experiențele lor ceea ce stă în spatele unei cariere de succes în domeniul Comunicării: Corina Bârlădeanu, fondatoarea 2activePR,  Andrei Galan, specialist PR și Social Media, Adriana Popescu, Manager General Lioness Media, Alex Cozma, deținător al canalului „Atenție, cad mere!”, Cristian China-Birta, blogger, Beatrice Mustea, creator de conținut.

Nu ai putut fi prezent la eveniment? Explorează lumea Comunicării în revistă!

Lansarea revistei a avut loc în data de 30 martie, la Commons Unirii, unde specialiștii în Comunicare ne-au povestit chiar și ceea ce nu se află în interviurile dintre pagini.

Speakerii au fost împărțiți în două paneluri, astfel că Andrei Galan, Corina Bârlădeanu, Cristian China-Birta și Cristian Manafu ne-au oferit adevărate lecții de viață, despre antreprenoriat, echilibru și un bun plan managerial pentru a putea construi un viitor în Comunicare. În al doilea panel, Adriana Popescu, Beatrice Mustea și Alex Cozma ne-au expus felul în care au reușit să intre în lumea creatorilor de conținut, cum se adresează oamenilor sau cum îmbină viața personală cu cea profesională.

Chiar dacă nu ai putut lua parte la evenimentul de lansare, revista este disponibilă online și poți păși în acest univers fără limite.

PR Forward Nr. 14

Cu toții știm cât de importantă este comunicarea, iar ultima perioadă a accentuat necesitatea ei. Acest domeniu este însă unul cu multiple semnificații pe care nu este ușor să le explorăm singuri. În numărul 14 al revistei PR Forward aflăm de la specialiști în PR, vloggeri, bloggeri, influenceri care este calea pe care trebuie să o urmăm pentru a comunica eficient, în zilele noastre, când totul se rezumă la a transmite emoție într-un mod autentic, pentru a fi ascultat și înțeles de cei din jur. Împreună vom trece chiar dincolo de ceea ce este palpabil, prin explorarea universului Metaverse și ne vom redescoperi prin campania #SelfLoveDays de la Fashion Days, cu ajutorul Fulviei Olaru. Deși ne mai despart doar câteva zile de unul dintre cele mai importante evenimente de PR din România, PR Summit are o rubrică specială în revista noastră, cu prezentarea ediției din 2021, pusă în lumină de Cristian Manafu. 

PRIME este asociația unde studenții pasionați de scris, rețele sociale, arte vizuale și organizare de evenimente fac primii pași către o carieră în domeniul Comunicării și al Relațiilor Publice.

Sponsori: Commons Unirii, Hello Donuts, WolfPrint.ro, Cufarul Carinei, Caricatura Ta, Gramma, Cartobello

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related