Start! Elevii din toată țara vorbesc despre ce înseamnă internetul pentru ei

Start! Elevii din toată țara vorbesc despre ce înseamnă internetul pentru ei

Elevii din întreaga Românie deja vorbesc despre competiția Eroii Internetului, iar profesorii care doresc să îi învețe despre Eroii internetului mai au încă timp să se înscrie.

Competiția îi ajută pe elevi să învețe gratuit despre siguranța în mediul online. Prin joacă, descoperă care sunt atributele - cheie ale unui cetățean digital responsabil.

Competiția Națională Eroii Internetului se află la cea de-a doua ediție. Anul școlar trecut, programul a adunat peste 14.000 de profesori și peste 100.000 de elevi dornici să afle cât mai multe despre siguranța în online și să o reprezinte într-un mod cât mai creativ. Iar elevii din clasele 0-VIII au demonstrat, de-a lungul timpului, că au creativitate din plin!

Echipa Adfaber a fost la Școala Gimnazială nr. 49 din București, unde a discutat cu doamna profesoară Oana Diana Ionescu, cea care s-a numărat printre câștigătorii competiției de anul trecut. Oana Ionescu și-a ajutat elevii, dar și pe părinții lor să descopere importanța siguranței online.

 

Pentru competiție, participanții au de făcut o campanie de conștientizare a siguranței online, într-un mod creativ.

Iată calendarul competiției din acest an:

1 martie - 2 mai: Înscrierea în concurs.
2 - 20 mai: Depunerea proiectelor în competiție.
25 mai - 8 iunie: Jurizarea proiectelor.
14 iunie: Desemnarea câștigătorilor.

Prin ideile lor, elevii vor construi, folosind propria abordare, o campanie inedită de conștientizare despre siguranța online, cu ajutorul programei Eroii Internetului.

Eroii Internetului formează generația care navighează în siguranță în online

Dezvoltat de către Google.ro și organizat în România de Adfaber, programul Eroii Internetului pune la dispoziția părinților și profesorilor din școlile de stat o serie de informații clare, pertinente, care au ca obiectiv să îi ajute pe cei mici să navigheze inteligent și sigur în spațiul online.

Resursele educaționale gratuite sunt completate de o competiție educativă cu premii pentru cele trei echipe care se vor afla pe podium și nu numai.

Adfaber aduce tehnologia în școli

Cunoscută deja în mai multe școli și în rândul elevilor, mulțumită programelor și competițiilor naționale și internaționale oferite gratuit elevilor din școlile de stat, Asociația Adfaber își concentrează activitatea asupra unui motto:

Aducem educația mai aproape de tehnologie.

Încă din 2013, Asociația Adfaber luptă pentru dezvoltarea comunităților prin tehnologie, prin programe menite să ajungă la cât mai multe dintre școlile de stat din România și să contribuie la educația și viitorul profesional al copiilor.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related