Dacia Logan Cup in Romania

Masina nationala este buna si pentru curse. Firma de tuning Wiechers a preparat o masina Dacia Logan 1.6 mpi pentru circuit, dar si pentru raliuri. Doua dintre masinile care au concurat anul acesta in Germania vor fi prezente, duminica 5 noiembrie in Piata Constitutiei, cu ocazia Bucharest Ring Show. Cel putin 20 de masini la fiecare cursa. Dueluri roata la roata in fiecare viraj. Depasiri spectaculoase. Si, atentie, nu este vorba de una din competitiile de top din lumea sporturilor cu motor. In sezonul 2006 Dacia Logan Cup a fost un succes in Germania, iar in 2007 a fost inclusa si in programul etapei din Campionatul FIA GT programata pe circuitul stradal din centrul Bucurestiului in luna mai a anului viitor.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Grafica si Tipar

Grafică şi Tipar este poziţionată ca o agenţie de producţie creativă, cu expertiză în conceperea şi producerea de materiale pentru campanii de marketing şi comunicare. Activitatea noastră se desfăşoară... vezi detalii »

Companii

Sectiune



Branded


Related