Asculta Sad Smile, cel mai nou single The Amsterdams

Asculta Sad Smile, cel mai nou single The Amsterdams
Credit foto: ALT.studio

The Amsterdams au scos un nou single, se numeste Sad Smile. Versurile vorbesc despre o lume distopic idiocratica si au fost scrise in mare parte in perioada pandemiei.

“Sad Smile a fost compusa in urma cu aproximativ 2 ani, pornind de la o idee mai veche, iar procesul de inregistrare a fost brusc intrerupt de izbucnirea pandemiei, asa ca si versurile au luat o alta turnura in momentul ala. Parea ca toate filmele distopice se adeveresc, ca Huxley a iesit din carti si a inceput sa umble printre noi pe strazi, in timp ce masinile de politie ne cantau imnul cu gorofarele aprinse in aplauzele unei societati speriata si avida de urmatoarele cifre si breaking news-uri”, Andrei Hategan (voce, chitara – The Amsterdams)

The Amsterdams inseamna (Andrei Hategan, Ovidiu Bejan, Andrei Ungureanu, Dragos Crifca).

Piesa a fost mixata si masterizata de Adam Whittaker, iar tobele au fost inregistrate de Gabriel Ciocan.

Urmatoarele concerte The Amsterdams vor fi in Club Control pe 14 mai/ Bucuresti si 20 mai in Gist / Iasi. Bilete pentru concertul din Bucuresti sunt de gasit online, iar studentii au discount.

Sad Smile poate fi ascultata aici: SpotifyApple Music, AmazonBandcamp.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related