Jameson Romania ofera primilor 10.000 de fani un concert The Amsterdams

Jameson Romania ofera primilor 10.000 de fani un concert The Amsterdams

Pagina de Facebook Jameson Romania a ajuns vineri, 25 noiembrie, la 10.000 de fani pe Facebook, dupa aproximativ 3 luni de la lansare. Cu aceasta ocazie toti membrii comunitatii create pe aceasta pagina sunt invitati la un concert The Amsterdams vineri, 2 decembrie, la Club Fabrica, incepand cu orele 21.00 si la un pahar de Jameson Irish Whiskey, oferit din partea casei tuturor participantilor la eveniment. Toti fanii de pe Facebook ai Jameson Romania vor avea intrarea gratuita la concert.

Pagina Jameson Romania a fost lansata pe 18 august 2011, cu scopul de a interactiona cu fanii brandului, pe care i-a incurajat in tot acest timp sa impartaseasca experienta lor in compania lui Jameson. In aceasta pagina fanii gasesc informatii despre istoria lui John Jameson, Old Jameson Distilery si familia Jameson din toata lumea, despre cele mai bune retete de cocktail-uri cu whiskey-ul irlanez triplu distilat in aplicatia MIX-uri Jameson, dar si informatii legate de preocuparile culturale ale comunitatii.

Cel mai important focus al paginii este lumea filmului, Jameson fiind recunoscut la nivel international pentru sustinearea mai multor festivaluri de film. In prezent, fanii pot gasi in pagina o aplicatie cu cele mai recente informatii legate de competitia Done in 60 Seconds, adresata producatorilor de film profesionisti sau amatori, parte a festivalului Jameson Empire Awards si care se desfasoara pentru prima data in Romania.

Fanii paginii au putut beneficia de invitatii la Bucharest International Experimental Film Festival, sustinut de Jameson si au dat recomandari de filme favorite care merg cel mai bine savurate in compania lui Jameson.

Prin intermediul paginii, membrii comunitatii sunt tinuti la curent cu ultimele evenimente dedicate lor de Jameson Romania, precum evenimentul Jameson Bus, desfasurat in luna septembrie in 5 orase din Romania, prin care fanii au putut participa la o sesiune de degustari de whiskey.

In continuare, pagina Jameson Romania va avea in vizor si preferintele muzicale ale fanilor sai si va incerca sa ii surprinda cu cat mai multe evenimente surpriza, cum este concertul The Amsterdams de vinerea aceasta.

The Amsterdams este o formatie de indie rock din Bucuresti, infiintata in anul 2005. Componenta actuala ii cuprinde pe Andrei Hategan (voce, clape), Ovidiu Bejan (chitara, backing vocals), Augustin Nicolae (bass, backing vocals) si Andrei Ungureanu (chitara). Formatia a concertat in tari precum Marea Britanie, Franta, Spania, Olanda, Italia, Ungaria si Cehia si a cantat in deschiderea concertelor unor trupe precum The Cranberries, Handsome Furs si Wolf Parade. Pana in prezent, The Amsterdams a lansat un EP, doua albume de studio si patru videoclipuri. Cel de-al doilea album de studio al lor, Electromagnetica, a fost masterizat de Harris Newman (cunoscut si pentru colaborarile cu Wolf Parade si Arcade Fire) si il are ca invitat pe Dan Boeckner, care canta la chitara pe piesa „This Burial Ground's For Two”.

Dj Jiji va tine companie fanilor veniti la petrecere inainte si dupa concertul trupei The Amsterdams, alaturi de un pahar de Jameson Irish Whiskey.

Pentru cei care nu sunt fani ai paginii Jameson Romania, intrarea va fi de 10 lei.

Pagina JAMESON Romania este accesibila publicului roman cu varsta peste 18 ani si are mesajul de responsabilitate firesc comunicarii brandurilor din categoria bauturi alcoolice.

Despre Jameson Irish Whiskey:
Jameson este whiskey-ul irlandez produs intr-o singura distilerie de o divizie a companiei franceze Pernod Ricard. Jameson combina orzul maltuit cu cel nemaltuit sau “verde”, cel mai cunoscut element legat de Jameson fiind traditia distilarii intr-un alambic -“Pure Pot Still”. Compania a fost fondata in 1780 cand John Jameson a infiintat distileria Bow Street in Dublin.  
La origine, Jameson a fost unul dintre cele 6 whiskey-uri principale din Dublin. Acum e distilat in Cork. Cu vanzari anuale de peste 30 de milioane de sticle, Jameson e de departe cel mai bine vandut whiskey irlandez din lume, fiind vandut la nivel global de la inceputul secolului 19, cand John Jameson, impreuna cu fiul sau (numit tot John) produceau deja mai mult de un milion de galoane anual. 

In 1988, brandul Jameson a fost cumparat de compania francezaPernod Ricard, prin achizitia Irish Distillers, un grup format in 1966 prin fuziunea distileriilor John Power & Son, John Jameson & Son si Cork Distillery Company.

Rezervele Jameson sunt: Jameson Irish Whiskey, Jameson Signature Reserve, Jameson 12 Year Old Limited Reserve, Jameson Gold Reserve,   Jameson 18 Year Old Limited Reserve, Jameson Rarest Vintage Reserve.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related