Noul număr al revistei pop culture Zile și Nopți, ediția de mai, a ieșit de la tipar și este distribuit în locații atent selecționate din București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și Constanța

Noul număr al revistei pop culture Zile și Nopți, ediția de mai, a ieșit de la tipar și este distribuit în locații atent selecționate din București, Cluj-Napoca, Brașov, Timișoara, Iași și Constanța

Tânjești după pofta de viață și lipsa de griji asociată cu sclipitorii, efervescenții și multicolorii ani ’80?  În luna mai citește despre Retro Art & Pop culture sau înapoi în viitorul anilor ’80, în noul număr al revistei Zile și Nopți, ediția de mai.

Ne aducem aminte de Moda Top Gun, dar și de literatura  și jocurile video ale anilor '80 . De mâncărurile și băuturile de la noi și din vest, când nostalgia are (încă) un gust bun. Din paginile revistei nu putea să lipsească un portret Tom Cruise.

Citește online noile ediții ale revistei ZILE ȘI NOPȚI.

Iată și alte subiecte de interes din ediția de mai:

„Poți să îți păstrezi bucuria cântatului, chiar dacă anii trec”

Citește un interviu realizat de Alex Mușat în exclusivitate pentru Zile și Nopți cu legendarul IAN PAICE, co-fondator al grupului DEEP PURPLE, actualmente singurul membru original rămas în trupă.

„Muzica funcționează după reguli umane foarte precise”

Ioan Big a stat de vorbă cu VASILE ȘIRLI, fost director al departamentului muzical la Disneyland Paris, compozitor, orchestrator și producător muzical, asociat în egală măsură cu producții cinematografice și teatrale antologice.

La capitolul EAT & DRINK îți recomandăm texte scrise de redactorii și colaboratorii Zile și Nopți:

Mădălina Sánta, chef: Tu ce (mai) faci când mănânci?;

Maria Martac, health coach: Despre „ronțăieli” sănătoase;

Cosmin Dragomir, antropolog culinar: Ce mâncăruri ar trebui să dispară? Dar de ce?

Horia Ghibuțiu, jurnalist: Udătură optzecistă;

Gruia Dragomir, jurnalist: BERETA, probabil cea mai bună bere craft din Timișoara;

Ștefan Chirițescu, publicitar și marketer: Târguri de vin. Cinci motive să le vizitezi.

La capitolul LIFESTYLE, Alin Gălățescu, analist de modă ne propune un fashion editorial: MAI - "Renașterea modei atemporale" .

Arhitect Ioana Aldea coordonează rubrica de Design & Arhitectură și ne propune să descoperim Casa de oaspeți din livadă: Viila Cheia.

La Clin d’Oeil, Ioan Big a stat de vorbă cu Răzvan Mazilu despre noul spectacol montat de renumitul regizor și coregraf la Teatrul Excelsior: „Opera de trei parale”.

Începând cu luna mai, revista Zile și Nopți se distribuie și în rețeaua Cinema City din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Constanța, Iași și Brașov.

Iată și lista locurilor din București unde găsești gratuit revista Pop Culture Zile și Nopți, ediția de București.

Artele spectacoluluiMuzee, Galerii de artă, Spații culturale, RestauranteMuzică, băutură, mâncare & moreLive musicCafenele.

Zile și Nopți este o platformă de experiențe Pop Culture, cu apariții în print și online. Revista Zile și Nopți se distribuie gratuit în locații atent selecționate din București, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara, Constanța, Sibiu și Oradea.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related