Agenția de promovare online Marketiu reprezintă România în finala Central European Startup Awards

Agenția de promovare online Marketiu reprezintă România în finala Central European Startup Awards

Pentru a sprijini dezvoltarea ecosistemelor de antreprenoriat și start-up, atât pasionații de marketing și comunicare cât și susținătorii brandurilor românești pot vota agenția Marketiu în competiția Central European Startup Awards la categoriile Ecosystem Hero of the Year și Founder of the Year.

Central European Startup Awards, parte din Global Startup Awards este o competiție internațională independentă despre succesul în afaceri, în care start-up-urile pot concura la diferite categorii, precum Founder of the Year, Best Accelerator/Incubator Program, Ecosystem Hero of the Year și multe altele, pentru a-și demonstra la nivel global calitatea de formatori & industry leaders. Participanții pot beneficia în urma competiției de o mai bună recunoaștere la nivel național, regional și global, pentru a atrage oportunități de afaceri dar și de oportunitatea de extindere a network-ului cu finaliști, câștigători, jurați, parteneri și ambasadori din cadrul Global Startup Awards.

Despre Marketiu

Avand origini românești, însă fondată în Marea Britanie și revenită în 2018 pe piața din România, agenția de digital marketing Marketiu oferă clienților o gamă variată și completă de servicii de marketing online, concentrându-se pe urmărirea constantă a trendurilor și adoptarea acestora în strategiile pe care le crează. Deține un portofoliu de clienți din aproape toate industriile care sunt prezente pe piață, de la FMCG & Ecommerce la tehnologie și blockchain, și modelează strategii de marketing personalizate fiecărui profil de business.

Agenția Marketiu s-a concentrat constant, de la apariția brand-ului în 2015-2016, pe crearea de impact pozitiv asupra comunității de marketing, inclusiv prin numeroase materiale educative în marketing și oportunități de dezvoltare pentru brandurile care doresc să implementeze inovația în strategiile lor de marketing lor și să-și extindă profitabil afacerea. Astfel, Marketiu a lansat The Marketing Innovation Show - podcast cu invitați internaționali de renume, dornici să ofere informații valoroase comunității de lideri în marketing și business, dar și conferința DigiCon dedicată exclusiv promovării online și adoptării tehnologiilor moderne în procesul de scalabilitate a brandului. The Marketing Uni este de asemenea un nou proiect a fi lansat în cursul acestei luni - o platformă de e-Learning pentru profesioniști în marketing și antreprenori la început de drum.

Un nou prag al succesului

Transformarea digitală este adoptată treptat de către branduri în strategiile lor, iar dorința pentru descoperirea unor noi modalități prin care să îmbunătățească experiența clienților cu serviciile sau produsele lor online și, în special, modurile lor de a opera și de a se conecta digital cu clienții este în continuă creștere.

“Încă de la intrarea pe piața din România ne-am dorit să aducem o schimbare, un “vibe fresh” în ceea ce privește modul în care afacerile profită și aplică de pe urma mijloacelor și strategiilor moderne de marketing online. A fost - și este - o călătorie minunată, pe parcursul căreia avem șansa de a vedea zi de zi clienți și afaceri cu care colaborăm transformându-se în bine, crescând și contribuind la progresul industriei lor, per total. Ne bucură mult să fim în această poziție, iar recunoașterea din partea unei competiții precum Global Startup Awards și selectarea pentru a reprezenta categoriile Founder of the Year și Ecosystem Hero of the Year sunt atât o onoare, cât și o responsabilitate de a ne reprezenta mai departe țara și rezultatele obținute împreună cu cei care sunt alături de noi. Pentru a ajunge în finala internațională, votul publicului este unul dintre cele mai importante criterii, astfel că oricine își dorește, ne poate sprijini în doar 5 secunde.”, Andrei Tiu, CEO al agenției de marketing digital Marketiu.

Sprijinul comunității este unul dintre cei mai importanți factori în procesul de jurizare, iar fiecare vot contează pentru dezvoltarea unor ecosisteme antreprenoriale durabile și competitive care susțin economiile locale. Toți cei care doresc să voteze agenția care reprezintă România în competiția Central European Startup Awards la categoriile Ecosystem Hero of the Year și Founder of the Year o pot face printr-un simplu login cu adresa de Email sau profilul de Facebook, la linkurile de mai sus. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Marketiu

Din Londra in Romania, setam standardul in Servicii Digital Marketing. Originar fondati in Londra in 2016 - dar cu o experienta de peste 9 ani in piata digitala, suntem o agentie specializata in strategie,... vezi detalii »

Companii

Oameni

Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related