Cai islandezi pentru șefi insistenți

Cai islandezi pentru șefi insistenți

Să fii în vacanță, să descoperi colțurile unei țări cu totul și cu totul diferită de ceea ce cunoșteai până atunci. Dar o singură notificare are puterea de a distruge toată magia – un mail de la muncă. Acela e momentul în care ai vrea să apeși pe toate butoanele tastaturii doar ca să dai un răspuns care să transmită ceea ce clasicul ”out of office” nu poate.

Dacă ajungi în Islanda, nu o să ai niciodată problema asta. Se ocupă căluții islandezi de ea – atent instruiți, ei sunt cei care formulează cele mai potrivite texte pentru situațiile în care simți că nu îți este respectat timpul. Știu exact combinațiile de litere care transmit cel mai bine „sunt în vacanță, în caz că ai uitat”.

Spotul campaniei VISIT ICELAND e creat de SS + K și e ingenios, cu un insight neașteptat și o soluție la problema targetului neobișnuită și foarte amuzantă. Am râs și m-am bucurat de ironia fină care surprinde dezinteresul pe care îl avem atunci când trebuie să ne ocupăm de muncă în vacanță. Dar caii sunt sinceri, ei spun exact ceea ce noi nu putem să spunem, fără menajamente.

Așa că data viitoare când simți cum ancora jobului te oprește din a trăi clipa, soluția nu sunt textele clasice cu „I’m out of office”, ci căluții islandezi.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Branduri

Sectiune

Dictionar



Branded


Related