La Iași începe a doua ediție de Jazz City Festival

La Iași începe a doua ediție de Jazz City Festival

Vă așteptăm să petrecem acest wekeend, 1 - 3 Iulie, în parcurile din Copou, la a doua ediție a festivalului Jazz City, cel mai mare festival de jazz din regiunea Moldovei.

Începând de vineri ne dăm întâlnire la o nouă ediție Jazz City Festival și timp de 3 zile ne vom bucura de două locații emblematice ale Iașiului: Parcul Copou și Parcul Expoziției. Pregătim un spațiu dedicat cunoscătorilor de jazz, oamenilor bine angrenați în lumea jazzului și un spațiu pentru publicul larg, unde pot cunoaște mai bine muzica jazz.

“Pentru noi este o bucurie imensă să putem cânta jazz pe scena unui festival chiar în orașul nostru … Iașului chiar îi lipsea un festival de jazz … mai ales că Jazz City este organizat în cel mai profesionist mod posibil, lucru observabil și de noi, artiștii, dar și de publicul Ieșean … Jazz City, ține-o tot așa!”, declară Cătălin Huțanu, membru al trupei CALI Quartet.

Programul zilele de festival este astfel:

Parcul Copou va avea Scena Turn pentru pasionații de jazz, unde vom pregăti și spații de joacă, activități și spații de relaxare pentru public.

Accesul în spațiul fesivalului din Parcul Copou se va face pe bază de abonament pentru 3 zile achiziționat înainte de eveniment sau bilet de zi achiziționat la intrarea în festival.

Prețul biletului de zi este 35 lei înainte de ora 15:00, iar după ora 15:00 prețul biletului la adulți și la copiii peste 14 ani devine 70 de lei. Copii cu vârsta sub 2 ani au acces gratuit.

Parcul Expoziției va invita publicul ieșean la Scena Parc unde vor avea loc 3 zile de concerte

jazz, târg de artizani și mâncăruri pe alese.

Accesul la Scena Parc este gratuit.

În ambele locații vom avea zona de bar și food. Parcul Copou va găzdui deliciile de la Clătita Hoinar, cafeau Teo’s Cafe și un bar Barbă Lată Events, iar la Scena Parc (Parcul Expoziției) vom vedea ce ne pregătesc Cheffa, Hot Dog no. 1, La Soldat, Clătita Hoinar în timp ce ne bucurăm de o cafea Teo’s Cafe și ne hidratăm la un bar Barbă Lată.

Zonele din parcuri de artizani și activități de relaxare bifează echipamente sportive cu Decathlon, program de antrenament pregătit de Oxygen, tobogane gonflabile, codițe împletite, accesorii lucrate manual de antreprenori locali, plus toate activările de la standurile partenerilor.

Partenerul principal al evenimentului este în continuare George by BCR
Parteneri: Primăria Muncipiului Iași, Aeroclubul României, Alten, Brainia & Zizin, Teo’s Cafe, Levi9, Fabrica de Print, Wembley Crown, Ness Digital Engineering, Decathlon Susținători: Iasisting, Recumedis
Susținători: Jazz FM, AGERPRES, IasiTV Life, Iașul Nostru, Impact FM, IQads, Radio HIT, Radio România Iași, Suplimentul de Cultură

Asociația Blueberry și Barbă Lată Events au apărut cu scopul de a aduce publicului ieșean evenimente de calitate. Ele propun orașului două festivaluri de anvergură pe măsura statutului său, Hangariada, un festival care aduce împreună arta, muzica și zborul și singurul festival de jazz din regiunea Moldovei, JazzCity.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Subiecte

Sectiune



Branded


Related