[Account Life] Andreea Nanu: Publicitatea are datoria de a fi cu un pas înainte către a construi o lume tolerantă, deschisă

[Account Life] Andreea Nanu: Publicitatea are datoria de a fi cu un pas înainte către a construi o lume tolerantă, deschisă

Andreea Nanu, Group Account Director @ Oxygen, era fascinată de mică de reclamele nemțești, interes și curiozitate față de lumea publicității care a continuat cu și mai mult entuziasm în liceu. La 20 de ani era deja account. Nu știa prea multe, dar avea de partea ei determinarea feroce a începutului. A lucrat în agenții și în multinațională, a trecut prin strategie și acum e captivată de orice noutate din zona de tehnologie. 

Accountii sunt oamenii care lucrează multidisciplinar. E important să existe curiozitate și energie pentru a adopta cultură vizuală, tech & innovation. Un brand evoluează, trăiește etape de viață și noi suntem acolo să însoțim departamentele de marketing în acest proces, spune Andreea.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Frank Group

Frank Group este un grup de agentii independente, care ofera servicii integrate si complete de comunicare. Din Grupul Frank fac parte companiile Frank (ATL, BTL, digital), Oxygen (PR), MSPS Marketing and... vezi detalii »

Dosare editoriale

Companii

Branduri

Oameni

Sectiune



Branded


Related