World of Digital Fest 2022

World of Digital Fest 2022

Digital citizens își dau întâlnire în universul creativității și al imaginației fără bariere! Explorează fiecare colțisor al festivalului și răspunde provocărilor, într-o experiență special concepută pentru tine!

Bucură-te de prezent și participă la viitor! Creează, forțează limitele și inspiră-i pe cei din jurul tău!

This is our world! The World of Digital!

World of Digital Fest – offline meeting of online creators!

Universul digital se mută offline, iar creatorii de conținut, industria MarCom și antreprenorii se reîntâlnesc într-un festival al conținutului și creativității! Susținut de branduri cool, de cornere creative, activări originale, provocări, experiențe VR, concursuri, networking, food, drinks, live concert, evenimentul World of Digital Fest are loc pe 16 Iunie 2022, pe terasa Promenada Mall, începând cu 18.30.

Socializare, relaxare, momente surprinse în story-uri, reel-uri, postări, provocări creative și câteva surprize sunt deja pregătite! Dezvăluim doar una dintre ele, acum: concertele acustice au un farmec aparte, așa că ne vom delecta cu un moment muzical live alături de LIZ, oferit în parteneriat cu Roton România!

Participarea la eveniment este conditionață doar de o prezeță activă pe rețelele de socializare, confirmată printr-o înregistrare rapidă, iar singura metodă de plată acceptată este prin postări faine. : ) Show us how you’re creativity works!

Pe lângă completarea formularul de înscriere, daca vrei să primești notificări legate de activitățile pe care le pregătim și despre ce poți face la eveniment, recomandăm să apeși butonul Going la evenimentul de pe Facebook!

Powered by Lipton Ice Tea
Premium Partner: Samsung România
Gold Partners: Bioderma, BIC, Rilastil, Answear, DeLonghi, Hendrick's
Silver Partners: Bio-Oil, Urgo, Forcapil, Hervis Sports România, Aqua Carpatica, Wet Hard Seltzer, Domeniile Sâmburești
Entertainment Partner - Ronton Romania, concert acustic live by LIZ
Media Partner - Kiss FM
World of Digital este un concept Creative Energy Corner!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related