World of Digital Fest 2023

World of Digital Fest 2023

Digital citizens își dau întâlnire în universul creativității și al imaginației fără bariere! Explorează fiecare colț al festivalului și răspunde provocărilor,  într-o experiență special concepută pentru tine! 

This is our world! The World of Digital! 

 

World of Digital Fest - offline meeting of meeting creators

Suntem parte din universul digital, dar el devine si mai interesant atunci când este îmbogățit cu experiențele offline! De aceea, pentru o zi ieșim din online și ne reîntâlnim într-un festival al conținutului și al creativității! Susținut de branduri cool, de cornere creative, activări originale, provocări, concursuri, networking, drinks, live concert! Unde: la evenimentul World of Digital Fest ce are loc pe 13 Septembrie, pe terasa Si-Lounge, începând cu 17.00.

Socializare, relaxare, momente surprinse în story-uri, reel-uri, postări, provocări creative sunt ingredientele pentru un eveniment perfect! J Ca de obicei, avem și câteva surprize pregătite! Dezvăluim doar una dintre ele, acum: concertele acustice au un farmec aparte, așa că ne vom delecta cu un moment muzical live, oferit în parteneriat cu Roton România!

Participarea la eveniment este conditionață doar de o prezeță activă pe rețelele de socializare, confirmată printr-o înregistrare rapidă, iar singura metodă de plată acceptată este prin postări faine. : ) Show us how your creativity works! 

Pe lângă completarea formularului de înscriere, daca vrei să primești notificări legate de activitățile pe care le pregătim și despre ce poți face la eveniment, recomandăm să apeși butonul Going la evenimentul de pe Facebook!

Parteneri Gold: AVON || Ivatherm || Si-Lounge || Alin Ghinea-Eyes Scan
Parteneri Silver: Pokedise 
Entertainment Partner: Roton Music- concert acustic live
Educational Partner: UNATC - New Media Design 
Multimedia Partner: ARTSMA
World of Digital este un concept Creative Energy Corner!

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

SectiuneBranded


Related