IAA YP lansează campania de recrutare Looking for the next professionals! Tu ești unul dintre ei?

IAA YP lansează campania de recrutare Looking for the next professionals! Tu ești unul dintre ei?

IAA Young Professionals, asociația tinerilor profesioniști din industria de marketing și comunicare din România, lansează campania de recrutare Looking for the next professionals! prin care își propune să selecteze tinerii pasionați de marketing și comunicare pentru a face parte dintr-o echipă recunoscută la nivel global. IAA Young Professionals România este câştigătoare a 6 premii internaţionale IAA Inspire Young Leader şi a fost desemnată de două ori cea mai bună filială Young Professionals din lume (în 2016 și în 2018).

Campania de recrutare se va desfășura în perioada 8-26 iunie 2022 și se adresează tinerilor ce activează în domeniul marketing-ului și comunicării sau sunt pasionați de acest univers și își doresc să arate tuturor că sunt profesioniști și pot aduce o schimbare în bine industriei. Locurile sunt deschise pentru studenți și tineri cu vârste cuprinse între 18 și 35 de ani.

Anul acesta campania de recrutare se va desfășura concomitent și în hub-urile regionale IAA YP deschise la Cluj și Iași. Înscrierea se realizează prin completarea acestui formular.

Chapterul IAA Young Professionals România este unul dintre cele mai active şi creative din lume,  câştigând premiul de cea mai bună filială YP din lume, două ediţii consecutiv. De asemenea, în 2018, Ivona Băbărelu și Andrei Țigănaș au fost premiaţi la categoria Young Leader în cadrul Conferinței Globale IAA – Creativity4Better, iar în cadrul Galei Internaţionale IAA Global ”Creativity Can Change The World” din 2017 de la Bucureşti, Iulia Niculae – Cuciurean şi Claudiu Petria au primit premiul “IAA Young Leader Award”.  În 2016 IAA Young Professionals a primit distincţia ”The Inspire Award pentru excelenţă”, iar în 2015, Ioana Marzac-Sigarteu şi Nicoleta Deliu au fost premiate la categoria Young Leader în cadrul Galei de premiere IAA Inspire Awards de la Londra.

În ultimul an am văzut la evenimentele noastre o mulțime de tineri din ce în ce mai interesați de domeniul marketingului, publicității și comunicării. Pe lângă faptul că acest lucru ne-a făcut mereu să fim mai ambițioși cu proiectele noastre și să vrem să le oferim numai cele mai bune experiențe, ne-a făcut să ne dăm sema cât de mult potențial există. Așa cum ne spune și numele, noi suntem International Advertising Association Young Professionals și ne dorim alături cât mai mulți tineri care își doresc să învețe și să se dezvolte alături de noi, ajungând să se identifice cu statutul pe care îl implică Young Professionals. Așadar, dacă și voi vreți să aflați mai multe despre MarCom, completați formularul și ne vedem în culisele următorului eveniment marca IAA YP! ”, a declarat Sabrina Dobrescu, Președinte IAA Young Professionals România.

Avantajele membrilor IAA Young Professionals:

  • Dezvoltare personală şi profesională
  • Networking cu profesionişti MarCom din România şi din străinătate
  • Personal branding
  • Un plus în CV-ul personal
  • Existența unui cadru general în care fiecare îşi poate crea propriile beneficii
  • Reduceri la evenimentele și acțiunile IAA România (ex. Școala IAA, conferințe, seminarii)
  • Acces la evenimentele și acțiunile IAA Young Professionals

IAA Young Professionals este singura asociaţie din România dedicată tinerilor profesionişti din domeniul marketing-ului şi comunicării. În cei 14 ani de activitate IAA YP se mândreşte cu 270 de evenimente care au avut o audienţă de aproximativ 20.000 de participanţi. Toate acestea fiind realizate de cei 800 de membri YP.

Înscrierile se pot face prin completarea formularului.

IAA Young Professionals România este un program al International Advertising Association ce reuneşte tineri profesionişti sau studenţi în ultimii ani de studiu universitar, atraşi de pasiunea comună pentru domeniul marketingului şi al comunicării. La nivel internațional, asociația are peste 1000 de membri din 15 țări: Austria, SUA, Danemarca, Egipt, Olanda, Australia, Serbia, Elveția, India, Italia, China, Turcia, România, UK și Bosnia Herţegovina.

Cele mai importante proiecte dezvoltate de IAA Young Professionals România sunt: CompetiţIAA (concurs de marketing și comunicare), Serile YP (dezbateri şi workshop-uri), GalerIAA (evenimente dedicate pasiunilor creative), Civic Vox (soluții de marketing pentru ONG-uri).

IAA YP România este câștigătoarea a The Inspire Award pentru excelență 2018.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Subiecte

Sectiune



Branded


Related