10 happy days, o nouă campanie lansată de Cursuri Creative

10 happy days, o nouă campanie lansată de Cursuri Creative

10 zile de reduceri pentru 10 cursuri din portofoliul agenției Cursuri Creative. Acesta este sloganul campaniei “Happy days”, o activare de vară, pentru cei care vor să participe la un program de formare fără să diminueze bugetul pentru vacanță. Cele mai populare cursuri au un preț promoțional, cu reduceri de până la 35% și pot fi urmate oricând, până la finalul anului.

De la organizare de evenimente, la Excel și Powerpoint, cele 10 traininguri sunt disponibile în format fizic sau online, iar la finalul acestora participanții pot obține o diplomă recunoscută național sau internațional.

Happy days este mesajul nostru de bun venit pentru o vară în care nu trebuie să alegem între cursuri și vacanțe. Reducerile sunt create pentru a încuraja participanții să rezerve un training pe care îl pot face oricând, cu un buget prietenos. Aceasta este cea de-a 12 campanie de vară a cursurilor Creative și sperăm să fie și cea care dă startul dorinței de a învăța în fiecare zi ceva nou, indiferent de locul în care ne aflăm” a spus Bianca Preda, managerul agenției.

5 cursuri de competențe digitale

5 cursuri pentru dezvoltarea competențelor digitale, atât pentru adulți, cât și pentru adolescenții care se pregătesc pentru BAC sunt disponibile la prețuri reduse. Tinerii care vor să învețe cele mai utilizate programe Microsoft Office pot urma programele ECDL Profil Start BAC și ECDL Profil BAC. Acestea au 6, respectiv 4 module și asigură pregătirea pentru obținerea Permisului European pentru Conducerea Calculatorului (ECDL), recunoscut în 100 de țări. Adulții care își doresc să își îmbunătățească competențele digitale, pot urma cursurile ECDL Standard, ECDL Start sau Competențe digitale.

Happy days pentru meserii în trend

Planificarea și organizarea evenimentelor. Pe durata unui weekend, participanții află care sunt pașii pe care trebuie să îi facă pentru organizarea unui eveniment, cum să îl bugeteze și să îl promoveze. Cursul este acreditat ANC, iar la final participanții pot obține o diplomă de Organizator de spectacole, recunoscută la nivel european.

Design-ul floral este una dintre pasiunile care se pot transforma într-o afacere. La Florist Profesionist, participanții fac practică alături de trainer timp de 50 de ore. Pe durata celor 4 weekenduri, învață tehnicile de realizare a buchetelor și aranjamentelor pentru toate tipurile de evenimente.

Inițiere în Worpress este unul dintre cele mai populare cursuri ale agenției. Timp de 3 zile, participanții învață să construiască propriul site de prezentare, folosind o temă Wordpress.

SEO, Google Ads sau Facebook Ads? La marketing digital participanții își creează propria strategie de promovare online. Cursul se desfășoară pe parcursul a 12 ore, în weekend și este susținut online.

Comunicare pe LinkedIn este un curs nou în portofoliul agenției. Timp de 6 ore, participanții învață cum să optimizeze un profil de LinkedIn și să scrie conținut pentru comunitatea lor profesională.

Happy days a început pe 20 iunie și continua până pe 30 iunie, cu reduceri zilnice la cursurile agenției.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related