Brandstalk incurajeaza flexibilitatea in trafic alaturi de Suzuki Swift

Agentia Brandstalk a fost desemnata sa puna in miscare o noua campanie pentru B&S Motors, dealer autorizat Suzuki, cu scopul de a anunta prezenta masinii Suzuki Swift la dealerul auto. B&S Motors, dealer autorizat Suzuki, a demarat o campanie de promovare in capitala a masinii Suzuki Swift. Rolul campaniei este de a prezenta Suzuki Swift drept o masina perfect adaptata traficului aglomerat si de a-i informa pe cei interesati ca, acum, si-o pot procura rapid prin B&S Motors, cu suport financiar de la HVB Leasing, membru UniCredit Group.

"La un an de la lansarea Suzuki Swift in Romania, la SIAB, stocul a fost intotdeauna insuficient, datorita vanzarilor spectaculoase inregistrate in Europa. Acum va fi prima data cand, in cadrul B&S Motors, va exista un stoc permanent de Suzuki Swift si Suzuki Ignis, livrabil in 24 de ore" declara Cristian Nicolae, General Manager B&S Motors.

Aboneaza-te pentru a avea acces la acest articol
Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related