Oxygen oferă angajaților beneficiul de a lucra de la #OxyNest – casa Oxygen de la munte

Oxygen oferă angajaților beneficiul de a lucra de la #OxyNest – casa Oxygen de la munte

Agenția de comunicare Oxygen oferă membrilor echipei sale oportunitatea de a lucra, pe durata verii, de la casa #OxyNest de la munte. Totodată, ca parte a strategiei sale de employer branding, de a oferi varietate și echilibru angajaților, în contextul revenirii la birou, Oxygen oferă angajaților posibilitatea de a opta să lucreze din sediile agenției din Cluj-Napoca sau București.

„#OxyNest este un proiect pilot, prin care diversificăm alternativele și beneficiile pe care le oferim, pentru a face trecerea mai ușoară de la munca remote la cea hibridă. #OxyNest este mai mult decât un birou; este o experiență în sine, menită să încarce bateriile. Investim constant în dezvoltarea profesională a angajaților și susținem, în același timp, un mediu de lucru care pune în centru echilibrul emoțional al echipei”, a declarat Adina Trandaf, Managing Director, Oxygen.  

#OxyNest a luat naștere din dorința de a oferi opțiunea de lucru remote într-un mediu prietenos și inspirațional. Mai mult, casa Oxygen de la munte – situată în complexul Moon Resort din Bușteni, este locul unde membrii echipei se pot bucura de aer curat și de o priveliște panoramică a Munților Bucegi. Dotată cu o terasă generoasă cu vedere spre munte și facilități complete pentru work-ul remote, căsuța #OxyNest găzduiește, pe rând, membrii echipei Oxygen.

Cu birouri în București și Cluj-Napoca, Oxygen este o agenție integrată de comunicare, iar portofoliul de clienți reunește companii locale și internaționale precum: Enel, Vodafone, Garanti BBVA, Arctic, Beko, Grundig, Farmec, Gerovital, Nufar, Triumf, Olympus, Betano, Oppo, Moncler, Sensiblu, Beciul Domnesc, Băneasa Shopping City, VEKA Romania, Siniat – Grupul Etex, Selgros, Patria Bank, Gregory’s România, Skechers, Sony Pictures AXN, Fashion House, ATP Trucks, Email de Sighisoara, Magna Pharm, EBRD, Tenaris Silcotub, Prime Kapital și mulți alții. Misiunea Oxygen este de a crește în mod sustenabil branduri și businessuri, prin insighturi, abordare strategică și campanii integrate axate pe rezultate.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Oxygen

Oxygen este o agentie integrata de comunicare, cu sedii in Bucuresti si Cluj-Napoca. Cu peste 13 ani experienta pe piata, Oxygen a lucrat de-a lungul anilor cu branduri si companii locale si internationale, din... vezi detalii »

Oameni

Subiecte

Sectiune



Branded


Related