Nos Praesenti – agenția creativă de care aveai nevoie

Nos Praesenti – agenția creativă de care aveai nevoie
Pakan Baniasadi, fondator și CCO Nos Praesenti

Nos Praesenti este agenția creativă care pune accent pe ’’client empowerment’’ și pe dezvoltare. O agenție de creație care înclină balanța de forțe în direcția clientului prin: strategie, implementare și instruire, în timp ce ’’experiența clientului’’ se menține la un nivel înalt pe tot parcursul relației.

Fiecare client își înțelege afacerile mai bine decât oricine. Ca agenție, este ușor să livrezi unui client și să te oprești acolo, însă felul în care participă Nos Praesenti, la consolidarea business-urilor, este să le sprijine în crearea unui impact mai mare, oferindu-le instrumentele și cunoștințele necesare pentru a-și îndeplini planul de creștere, în mod autonom.

"Prin ’’empowering’’ ne referim la o colaborare de tip parteneriat alături de clienții care au avantajul de a accesa cunoștințele, know-how-ul și skill-setul, împreună cu soluții creative, idei originale strategice ale agenției și, bineînțeles, implementarea lor. Fără îndoială, companiile nu mai au nevoie doar de un consultant sau un simplu livrator de taskuri, ci de un parteneriat de lungă durată, strategii bune, implementate corect care să ajute la dezvoltarea brandurilor."
Pakan Baniasadi, Founder & Chief Creative Officer Nos Praesenti.

Printre cele mai căutate și solicitate servicii oferite de către agenție se află: branding, consultanță creativă și strategică, creare de conținut creativ & BTL împreuna cu video & animație. Nos Praesenti pune la dispoziție o echipă antrenată atât extern cât și intern, cu experiență și expertiză, cu o energie bună și un mindset solid de know-how care tratează fiecare proiect cu cea mai mare grijă, dedicare și implicare. O echipă formată din creativi multiculturali, cu background-uri diferite și interesante, formând o sinergie potrivită; toate contribuind, astfel, la amprenta specială a agenției.

Cu sedii in Bucuresti si Londra, agenția compune un multi-industry portofoliu de clienți, acoperind nișe de la Retail, FMCG la Beauty, Fashion, Pharma și HORECA.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Companii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related