Httpool și Aleph devin parteneri Reddit, adresându-se advertiserilor de pe piețele emergente din Europa și Asia Centrală

Httpool și Aleph devin parteneri Reddit, adresându-se advertiserilor de pe piețele emergente din Europa și Asia Centrală

Aleph Group, Inc, unul dintre cei mai importanți furnizori mondiali de publicitate digitală de pe piețele emergente, a anunțat astăzi un parteneriat global de vânzări cu Reddit, asigurând în continuare succesul advertiserilor din Europa și Asia Centrală, pe măsură ce platforma continuă să se extindă la nivel internațional.

Parteneriatul va oferi tuturor advertiserilor, din toate industriile din anumite piețe europene* și din Asia Centrală**, acces la oportunitățile de publicitate globale ale Reddit și, astfel, le va permite acestora să ajungă la utilizatorii Reddit pe piețele lor locale și nu numai.

Reddit găzduiește peste 100.000 de comunități pasionate și unice, care nu pot fi găsite în altă parte online. Platforma este o rețea în vogă, toți membrii căutând activ informații prin intermediul celor mai deschise și de încredere conversații de pe internet. Aceste comunități dinamice sunt dedicate unei game largi de interese, de la jocuri până la modă și de la divertisment până la finanțare, lucru ce reprezintă o oportunitate de neegalat pentru advertiserii care doresc să interacționeze cu un public puternic, capabil să influențeze comportamentele altora, să conducă deciziile și să modeleze cultura.

„Parteneriatul nostru cu Aleph va deschide ușa Reddit pentru advertiserii din regiuni noi și strategice, ajutând la conectarea semnificativă a acestor parteneri cu publicul țintă, îndeplinind în același timp misiunea noastră de a aduce comunitate, apartenență și împuternicire tuturor din lume”, a spus președinte executiv & președinte de publicitate și vânzări Reddit, Harold Klaje. „Suntem încântați să lucrăm cu Aleph și să profităm de rețeaua lor internațională impresionantă pentru a ajunge la și mai mulți advertiseri la nivel global și pentru a-i configura pentru succes pe termen lung pe platforma noastră.” 

„Misiunea Aleph este de a crește piețele deservite anterior și de a sprijini comunitățile care au avut acces limitat la ecosistemul digital global. Acest lucru se aliniază cu participarea activă a utilizatorilor Reddit care vizitează platforma pentru a face schimb de idei, pentru a obține noi perspective și pentru a-și dezvolta cunoștințele despre subiectele alese. Cu acest nou parteneriat, Reddit împărtășește, de asemenea, angajamentul nostru de a egaliza industria publicității digitale, creând oportunitatea tuturor oamenilor și a tuturor afacerilor de a prospera”, comentează Gaston Taratuta, CEO Aleph.

* Piețele europene includ Croația, Cipru, Estonia, Letonia, Lituania, Ungaria, România, Slovenia, Bulgaria, Republica Cehă, Moldova, Slovacia și Polonia.
** Piețele din Asia Centrală includ Armenia, Azerbaidjan, Georgia, Kazahstan, Tadjikistan, Turkmenistan și Uzbekistan.

Aleph este unul dintre cei mai importanți furnizori de publicitate digitală la nivel mondial, care conectează mii de advertiseri din țările emergente cu cele mai importante platforme digitale din lume. Aleph reprezintă cele mai importante platforme din lume în peste 90 de piețe de pe glob, unde nu au o prezență fizică, permițând platformelor precum Twitter, Meta, Snapchat și a peste 30 de altele să se extindă pe noi piețe și permițând advertiserilor să profite din plin de capacitățile de publicitate ale acestora. Prin aceste parteneriate de lungă durată, Aleph creează oportunitatea tuturor oamenilor și companiilor de a face publicitate la nivel local și global fără limite.

Reddit este o comunitate de comunități în care oamenii se pot afunda în orice prin experiențe construite în jurul intereselor, hobby-urilor și pasiunilor lor. Misiunea noastră este să aducem comunitate, apartenență și împuternicire tuturor din lume. Utilizatorii Reddit trimit, votează și comentează conținutul, poveștile și discuțiile despre subiectele la care țin cel mai mult. De la animale de companie până la educație, există o comunitate pentru toată lumea pe Reddit și, cu peste 50 de milioane de unici activi zilnic, găzduiește cele mai deschise și autentice conversații de pe internet.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related