Twitter susține programul de educație al Aleph și achiziționează un pachet de acțiuni minoritar al companiei

Twitter susține programul de educație al Aleph și achiziționează un pachet de acțiuni minoritar al companiei

Httpool consolidează parteneriatul cu Twitter, gigantul digital alăturându-se Grupului Aleph ca deținător de capital.

Twitter Inc. (TWTR) este prima dintre companiile din Silicon Valley care se alătură grupului Aleph, o companie globală care reunește IMS, Httpool, Wise.Blue, AdDynamo, ca susținător al eforturilor educaționale ale Aleph în îndeplinirea misiunii de a alimenta ecosistemul digital în țările emergente pentru a debloca și a stimula creșterea economică.

Grupul își propune să ofere educație, formare și certificare în publicitatea digitală pentru peste 50.000 de profesioniști din 90 de țări din întreaga lume, creând astfel noi locuri de muncă pentru viitor, care să sprijine dezvoltarea economică pe piețele deservite.

Timp de peste un deceniu, Twitter s-a bazat pe mărcile Aleph, IMS Internet Media Services, Httpool și AdDynamo pentru a fi partenerul lor exclusiv de publicitate în 74 de țări, în care nu are prezență locală. Aleph ajută Twitter să-și monetizeze baza de utilizatori în primul rând în țările emergente, oferind echipe locale dedicate de vânzări și asistență, tehnologie proprie care îi ajută pe advertiseri să-și maximizeze investițiile în Twitter și o soluție robustă de plată multinațională care ajută Twitter să genereze eficient venituri incrementale pe piețele non-core.

Pe parcursul parteneriatului, Twitter a recunoscut urgența de a oferi educație digitală în fiecare colț al planetei.

„A avea Twitter ca parte interesată în Aleph este o onoare deosebită și o recunoaștere specială pentru noi. Aceasta este o susținere clară a eforturilor noastre de a educa o nouă generație de profesioniști în digital advertising în mod egal peste tot pe glob”, comentează Gastón Taratuta, fondator și CEO Aleph Group. „Accesul la educație de calitate este cheia succesului personal, dar unele părți ale lumii continuă să rămână în urmă. Misiunea noastră este să ne asigurăm că a fi expert în digital advertising devine o posibilitate pentru toată lumea și ne luăm angajamentul că vom face acest lucru posibil.”

Internetul și telefoanele mobile au creat o “autostradă” a informațiilor, iar mărcile Aleph, inclusiv Httpool, IMS, Wise.Blue, AdDynamo, pavează această autostradă cu instrumente și conținut educațional pentru a le livra acelor părți ale lumii care încă nu exploatează pe deplin puterea digitalizării.

„Aleph este un partener valoros și strategic pentru Twitter de mulți ani”, a declarat Sarah Personette, Chief Customer Officer al Twitter. „Cu un set divers de capabilități, Aleph ne-a susținut afacerea la nivel global, atât ca partener de vânzări, cât și ca partener tehnologic. Această investiție este o evoluție firească în relația noastră cu Aleph.”

Investind în Aleph Group, Twitter a susținut angajamentul companiei de a forma următoarea generație de experți în digital advertising în peste 90 de țări de pe 5 continente. Ei vor face acest lucru prin construirea unei platforme tehnologice educaționale, care le va permite profesioniștilor de toate vârstele să obțină o certificare locală și să se alăture comunității de 50.000 de profesioniști formați de Aleph din întreaga lume, amplificându-și astfel oportunitățile de angajare și dezvoltare a carierei.

Într-o lume conectată la nivel global, în care tehnologia mobilă și accesul la internet au devenit cel mai mare egalizator social al nostru, abilitățile din trecut sunt înlocuite de noi tehnologii. Pentru a supraviețui și a prospera pe piața muncii a viitorului, profesioniștii vor trebui să-și dezvolte avantaje competitive unice. Competențele digitale vor deveni o necesitate, în timp ce cei cu abilități digitale mai mari vor deține cheia succesului.

Aleph Group, Inc este unul dintre cei mai importanți furnizori de publicitate digitală la nivel mondial, jucând rolul unui link în ecosistemul digital global, ce conectează cele mai mari platforme digitale cu mii de digital advertiseri și miliarde de consumatori din țările emergente și defavorizate.

Aleph Group are acorduri comerciale, în multe cazuri, exclusive cu peste 30 dintre cele mai importante platforme digitale, inclusiv: Twitter, Meta, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Spotify și Twitch. Prin intermediul acestor parteneriate, Aleph le oferă platformelor o modalitate durabilă și scalabilă de a-și monetiza inventarul de publicitate în țările emergente, cu costuri și complexitate reduse. Combinăm aceste parteneriate cu o amprentă globală extinsă și o soluție de publicitate digitală end-to-end care le permite advertiserilor din 90 de țări să ajungă la aproape 3 miliarde de consumatori și să își maximizeze potențialul de publicitate digitală.

Twitter (NYSE: TWTR) este ceea ce se întâmplă și despre ce vorbesc oamenii chiar acum. 

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Pozitii

Subiecte

Sectiune



Branded


Related