Snapchat achiziționează un pachet de acțiuni minoritar al Aleph Group, holdingul din care face parte Httpool România

Snapchat achiziționează un pachet de acțiuni minoritar al Aleph Group, holdingul din care face parte Httpool România

Aleph Group, Inc, (“Aleph”), grupul de companii din care face parte Httpool România, partener global al celor mai mari platforme media digitale din lume, a anunțat că Snap Inc. (NYSE: SNAP) a făcut o investiție minoritară în companie pentru a susține eforturile educaționale globale ale Aleph în misiunea sa de a alimenta ecosistemul digital din țările emergente pentru a debloca și a stimula creșterea economică. Această investiție va sprijini educația, formarea și certificarea Aleph în domeniul publicității digitale pentru peste 50.000 de profesioniști din 90 de țări, creând noi locuri de muncă pe piețele deservite.

Într-o lume din ce în ce mai interconectată, în care tehnologia mobilă și accesul la internet au devenit un mare egalizator social, abilitățile din trecut sunt înlocuite de noi tehnologii. Pentru a supraviețui și a prospera pe piața muncii din viitor, competențele digitale vor deveni o necesitate, iar cei cu competențe digitale mai mari vor deține cheia succesului. Aleph pavează această “autostradă” cu instrumente și conținut educațional pentru acele părți ale lumii care încă nu folosesc întreaga putere a digitalizării. Cu sprijinul unor parteneri strategici precum Snap, Aleph va crea o platformă tehnologică educațională, care va ajuta la formarea următoarei generații de experți digitali din întreaga lume.

„La Aleph, credem că puterea media digitală de a stimula creșterea economică ar trebui experimentată în mod egal - peste tot pe glob. De aceea, ne angajăm să educăm, să instruim și să certificăm profesioniștii digitali din țările în care activăm”, a declarat Gastón Taratuta, fondator și CEO Aleph Group. „Suntem mândri că încă unul dintre partenerii noștri digitali de top, Snap, face o investiție strategică în Aleph pentru a ne susține eforturile educaționale, validând în continuare misiunea noastră.”

„Aleph este un partener esențial al Snap, care ne-a ajutat să ne localizăm prezența pe piață pentru agenții de publicitate, să dezvoltăm tehnologia necesară pentru a genera performanțe publicitare mai bune pe Snap și să ne extindem acoperirea pentru a genera monetizare în regiuni cheie din America Latină, EMEA și APAC”, a spus Alexander Dao, Managing Director Global Business Expansion la Snap Inc. „Suntem încântați să ne extindem relația cu Aleph pentru a sprijini aceste programe educaționale importante pe amprenta lor geografică robustă.”

Platforma Snapchat, reprezentată în România de Httpool, este prezentă pe piața locală din anul 2020 și a înregistrat o creștere accelerată a bazei de utilizatori în ultimii 2 ani, ajungând în prezent la aproape 3.000.000 utilizatori.

Companiile Aleph, inclusiv Httpool, IMS, Ad Dynamo, Connect Ads, Wise.Blue și Social Snack sunt reprezentante exclusive ale serviciilor de publicitate Snapchat în 39 de piețe din Europa, Africa, America Latină și Asia, India fiind cea mai recent inclusă țară în parteneriatul global. Prin acest parteneriat, Aleph furnizează în numele Snap servicii de consiliere, echipe locale dedicate și suport operațional complet, susținând astfel clienții de publicitate în regiunile în care Snap nu are birouri proprii.

Aleph Group, Inc este unul dintre cei mai importanți furnizori de publicitate digitală la nivel mondial, jucând rolul unui link în ecosistemul digital global, ce conectează cele mai mari platforme digitale cu mii de agenți de publicitate digitală și miliarde de consumatori din țările emergente și defavorizate.

Aleph Group are acorduri comerciale, în multe cazuri, exclusive cu peste 30 dintre cele mai importante platforme digitale, inclusiv: Twitter, Meta, LinkedIn, Snapchat, TikTok, Spotify și Twitch. Prin intermediul acestor parteneriate, Aleph le oferă platformelor o modalitate durabilă și scalabilă de a-și monetiza inventarul de publicitate în țările emergente, cu costuri și complexitate reduse. Combinăm aceste parteneriate cu o amprentă globală extinsă și o soluție de publicitate digitală end-to-end care le permite advertiserilor din 90 de țări să ajungă la aproape 3 miliarde de consumatori și să își maximizeze potențialul de publicitate digitală.

Snap Inc. este o companie cu focus pe camera foto. Credem că reinventarea camerei reprezintă cea mai mare oportunitate a noastră de a îmbunătăți modul în care oamenii trăiesc și comunică. Contribuim la progresul uman dându-le oamenilor puterea să se exprime, să trăiască momentul, să învețe despre lume și să se distreze împreună.

Aboneaza-te la newsletterul IQads cu cele mai importante articole despre comunicare, marketing si alte domenii creative:
Info


Sectiune



Branded


Related